dani općine

FOTO Svečano otvoren nadograđeni dio dječjeg vrtića Potočić u Koprivničkim Bregima, načelnik Hudić prezadovoljan

Čestitkama se pridružila i ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Bregi Karolina Vidović izrazivši nadu da će se ulaganja u školsku infrastrukturu nastaviti i u idućem razdoblju.

11:16h
0
Foto: kckzz

Općina Koprivnički Bregi ovih dana slavi svoj rođendan. Jučer je u popodnevnim satima svečano otvoren nadograđeni dio objekta područnog dječjeg vrtića Potočić koji djeluje u sastavu dječjeg vrtića Vrapčić iz Drnja.

Vesele mališane pozdravio je načelnik Mario Hudić.

– Dječji vrtić u Koprivničkim Bregima djeluje već šestu godinu i ponosni smo što smo mladim roditeljima osigurali adekvatne uvjete za njihovu djecu. Hvala svima koji su pridonijeli, a posebno našim djelatnicama koje se svakodnevno brinu za naše najmlađe. Nastavit ćemo s ulaganjima kako bi standard života u svim segmentima na području općine i dalje bio na visokoj razini – rekao je Hudić.

Načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić podsjetio je prisutne na dosadašnje investicije u odgojno-obrazovnu infrastrukturu na području općine te je izrazio zadovoljstvo što je projekt nadogradnje realiziran u kratkom vremenskom okviru. Zamjenik župana Ratimir Ljubić također je prisustvovao otvorenju i rekao nekoliko riječi.  U prigodnom govoru naglasio je važnost investicija u predškolski i školski odgoj koje su u vrijeme demografskih poteškoća najveća garancija života i daljnjeg razvoja općina na području Koprivničko-križevačke županije i cijele Hrvatske.

Foto: kckzz

– Ovakve su investicije pokazatelj kako na najbolji mogući način možemo pomoći mladim obiteljima da ostanu ovdje živjeti i stoga vam svima u ime Koprivničko-križevačke županije čestitam na realizaciji ovog vrijednog projekta. Veseli što je mnogo mladih prepoznalo Koprivničke Brege kao mjesto gdje će graditi svoju budućnost, a moderan vrtić i škola sa sportskom dvoranom  odličan su dodatni poticaj. Želim vam uspješan rad te da kroz što kraće vrijeme naraste potreba za povećanjem kapaciteta vrtića – kazao je zamjenik Ljubić čestitavši prisutnim roditeljima i uzvanicima Dan Općine.

Čestitkama se pridružila i ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Bregi Karolina Vidović izrazivši nadu da će se ulaganja u školsku infrastrukturu nastaviti i u idućem razdoblju.

Karolina Vidović // Foto: kckzz

– S radošću čekamo vrtićarce da nam se, kada dovoljno porastu, priključe u školu i postanu naši učenici. Isto tako otvoreni smo za sve roditeljske sugestije i ukoliko postoje ideje kako možemo zajednički još unaprijediti školu sa zadovoljstvom ćemo to učiniti – izjavila je ravnateljica Vidović te zahvalila Koprivničko-križevačkoj županiji na pomoći koju kao osnivač škole pruža svih ovih godina.

Nakon svečanog otvorenja i programa koji su za roditelje i uzvanike pripremili polaznici vrtića, upriličen je i prigodan domjenak s tradicionalnim bregovskim slasticama, a mještani su uz vodstvo ravnateljice škole i voditeljice vrtića Sofije Krapinec imali priliku razgledati vrtić, školu i školsku dvoranu.

čitam...