uloženo 10 milijuna kuna

FOTO Svečano otvorene obnovljene zgrade Osnovne škole i Odjela za učenike s teškoćama, Janči: Stvarno smo zadovoljni uvjetima naših školaraca

Osim što je obnovljena, zgrada osnovne škole je i nadograđena pa je tako gradonačelnik u društvu ravnatelja Danijela Domišljanovića obišao nove učionice i kabinete za kemiju, biologiju i fiziku.

16:00h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Završene su dvije energetske obnove vrijedne 10 milijuna kuna, ovo je strašno velika investicija za Grad Đurđevac. Možemo reći da smo stvarno zadovoljni kakve uvjete imaju naši školarci. Zamijenjena je stolarija, krovište i vanjska ovojnica zgrade, te sada zadovoljavamo uvjete za jednosmjensku nastavu. Projektira se nova kuhinja, restoran te se priprema kompletna obnova područnih škola. To je nešto što ćemo osigurati i napraviti u narednom vremenu – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči prilikom obilaska dviju obnovljenih zgrada.

Obnovljena je zgrada Odjela za učenike s teškoćama te zgrada Osnovne škole Grgura Karlovčana koja će uskoro nositi novo ime. Isto tako, tu je i nova školska knjižnica. Osim što je obnovljena, zgrada osnovne škole je i nadograđena pa je tako gradonačelnik u društvu ravnatelja Danijela Domišljanovića i delegacije Grada obišao nove učionice i kabinete za kemiju, biologiju i fiziku.

Zadovoljstvo novim prostorima istaknuo je ravnatelj Danijel Domišljanović kazavši kako mu je drago što može prisustvovati novim izgledima učionice i da osjeća olakšanje kada vidi novouređenu školu.

Tom prilikom učenici su i izveli pokuse koje su pripremili za gradonačelnika Jančija koji je po struci profesor fizike, jednog od predmeta koji je dobio novu učionicu i kabinet.