zajedno s kolegom

FOTO Svjetski motocross prvak Tim Gajser dio priprema odradio na Peskima s područja TZ Dravski Peski

Ovdje su bili već nekoliko puta, pa čak i na pripremama u zimi budući da je teren staze i tada izvrstan za treninge. Sasvim je sigurno da će se vratiti opet, a TZ Dravski peski velika je čast i zadovoljstvo ugostiti tako velika imena motocrossa na treningu jer samim time dobiva se na promociji turističke zajednice izvan granica Lijepe naše.

08:48h
0
Foto: TZ Dravski Peski
Foto: TZ Dravski Peski

Svjetski prvak u motocrossu – Tim Gajser i Maks Mausser pripremu za važnu utrku MXGP-a u Belgiji odlučili su odraditi na Peskima koji se nalaze na području Turističke zajednice područja Dravski peski koja obuhvaća područjetri općine – Kalinovac, Kloštar Podravski i Podravske Sesvete.

Jedan od najboljih vozača motocrossa na svijetu Tim Gajser rekao je da voli ovdje doći jer je pješčano tlo izvrsno za trening kakav njemu treba. Vožnja po pijesku iziskuje jako puno snage pa kad napravite dobre treninge na pijesku, puno je lakše na tvrdoj podlozi. Isto takvog mišljenja je i vozač Max Mausser.

Ovdje su bili već nekoliko puta, pa čak i na pripremama u zimi budući da je teren staze i tada izvrstan za treninge. Sasvim je sigurno da će se vratiti opet, a TZ Dravski peski velika je čast i zadovoljstvo ugostiti tako velika imena motocrossa na treningu jer samim time dobiva se na promociji turističke zajednice izvan granica Lijepe naše. Dečkima žele mnogo sreće na nadolazećoj utrci drugi vikend u Belgiji.