TREĆA HNL I ČETVRTA NL BJ - KC - VT

FOTO Tehničar prokockao vodstvo, Ferdinandovac slavio u Drnju, a Kloštrani protiv Legrada

U nastavku pogledajte današnje rezultate.

15:39h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Na samome smo kraju jesenskog dijela županijskog i međužupanijskog nogometa. Današnji neradni dan iskorišten je, pak, za odigravanje zaostalih susreta.

Trećoj HNL riječ je o trima utakmicama 11. kola. Stanovnicima Koprivničko-križevačke svakako je najzanimljivija ona između Tehničara Varteksa odigrana na umjetnom travnjaku pored Gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš. Završila je rezultatom 2-2, iako je Tehničar pogocima Mileka imao 2-0.

Utakmica Bjelovara Papuka zaključena je rezultatom 0-1, dok su ludbreška Podravina Polet iz Svetog Martina na Muri odigrali 0-0.

Treća HNL Sjever, 11. kolo, 18. studeni, 13.30 sati

Tehničar Cvetkovec – Varteks 2-2
Bjelovar – Papuk 0-1
Podravina – Polet SMnM 0-0

Dvije su utakmice zaostaloga 7. kola, pak, odigrane u Četvrtoj NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U Kloštru Podravskom igrali su domaća Mladost i gostujući Graničar iz Legrada. Bilo je 2-0 za Mladost.

Tomislav je u Drnju ugostio Ferdinandovac, donedavno jedini neporaženi sastav prvenstva. Ferdinandovčani su se, međutim, vratili pobjedama. Na gostovanju u Drnju slavili su 1-3. Na isteku prvoga dijela nakon prekida zabio je Kožar, poznatiji kao Čarli. Iako je domaćin u nastavku izjednačio, a zabio je Akassou, Ferdinandovac se preko Fučeka, koji je ušao s klupe, vratio u vodstvo. Tri boda potvrdio je Begović, mirno pospremivši loptu u mrežu nakon ubačaja.

Četvrta HNL, 7. kolo (zaostalo), 18. studeni, 13.30 sati

Mladost KP – Graničar L 2-0
Tomislav D – Ferdinandovac 1-3

čitam...