bijeli sport

FOTO Teniski klub Koprivnica dobio prvake u svim kategorijama za ovu godinu

U konkurenciji juniorki do 18 godina, Iva Tonklin je ponovo pobjedom protiv Ree Šijak došla do naslova, dok je kod juniora do 18 godina pobjedu odnio Luka Kovač pobjedivši Tina Stunju.

08:17h
0
Foto: TK Koprivnica

Mjesec listopad u koprivničkom teniskom klubu bio je kao i uvijek rezerviran za klupska prvenstva. Prvenstva su se odigrala u svim uzrastima, i to redom: djeca do devet godina, djevojčice i dječaci do 10, 12 i 14 godina, juniorke i juniori do 18 godina, seniori pojedinačno i u parovima te veterani  35+ pojedinačno i u parovima.

U konkurenciji djece do devet godina najuspješnija je bila Mia Gregurina pobjedivši u napetom finalu Mariju Petrović, dok je utješni turnir djece do devet godina osvojio Vid Horvatić Jambor pobjedivši Martu Kuparić.

U konkurenciji djevojčica do 10 godina pobjedu je odnijela Ema Pintar, druga je bila Lea Petrić, a treća Ela Radiček, dok je kod dječaka do 10 godina zlato odnio Emil Kukec, srebro je pripalo Vilimu Štubelju, a bronca Karlu Šifkornu.

Kod djevojčica do 12 godina prva je bila Eva Zagorščak pobjedivši u finalu Emu Pintar, dok je kod dječaka prvi bio Tin Stunja pobjedivši Viktora Petrovića. U konkurenciji djevojčica do 14 godina tijesnu pobjedu u finalu odnijela je Iva Tonklin protiv Ree Šijak, a kod dječaka se Viktor Petrović osvetio Tinu Stunji za poraz do 12 godina.

U konkurenciji juniorki do 18 godina, Iva Tonklin je ponovo pobjedom protiv Ree Šijak došla do naslova, dok je kod juniora do 18 godina pobjedu odnio Luka Kovač pobjedivši Tina Stunju.

U najjačoj konkurenciji, kod seniora, pobjedu je u uzbudljivom finalu odnio Hrvoje Šifkorn pobjedivši Tina Šandla i tako postao prvak po treći puta, dok je u konkurenciji parova  par Dautanec/Šifkorn bio bolji od para Cvek/Jalševec i time po treći puta uzastopno osvojio naslov pobjednika.

Kod veterana 35+ glatku pobjedu ostvario je novopečeni veteran Gordan Knežević pobjedivši Željka Tratnjaka u finalu, dok  je u parovima  kombinacija Knežević/Vrabec bila bolja od kombinacije Svržnjak/Tratnjak.

Čestitke svim novim i starim osvajačima prvenstva kluba te se u klubu nadaju da ih u listopadu sljedeće godine očekuju još zanimljivija prvenstva, od najmlađih kategorija pa sve do veterana.

čitam...
Loading...