6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radovi od 500 tisuća kuna

FOTO U tijeku su radovi na obnovi dijela prometnice Ulice Vinica
F

Riječi je o radovima dužine 500 metara u vrijednosti 500 000 kuna na uređenju postojećeg asfaltnog kolnika s presvlačenjem novog sloja asfalta te uređenju odvodnje oborinskih voda.

Ne propustite

Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika, jučer je obišao radove na obnovi dijela prometnice Ulice Vinica.

– Prije obnove asfaltnog dijela, radove na tom dijelu kolnika obavljale su Koprivničke vode i to na obnovi vodovodne i kanalizacijske mreže. Ono što nas najviše veseli je prevlačenje novog sloja asfalta, koji je sada s obzirom na prijašnje radove i trošenje u lošem stanju. Vjerujem da ovom obnovom najkritičniji dio Ulice Vinica dižemo na novi prometni nivo – rekao je Jakšić.

Riječ je o radovima dužine 500 metara u vrijednosti 500 000 kuna na uređenju postojećeg asfaltnog kolnika s presvlačenjem novog sloja asfalta te uređenju odvodnje oborinskih voda. Također, napravljene su određene izmjene na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

molve

Stomatologinja Slavica Zlatka odlazi u mirovinu, posjetili je načelnik Ivančan i ravnateljica Mirjana Hanžeković

Stomatologinja Slavica Zlatka koja dugi niz godina radi u ordinaciji dentalne medicine u Molvama ove godine odlazi u mirovinu. Stoga...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti