značajni odlasci

FOTO Tomislav iz Drnja kompletirao momčad uoči nove sezone, odigrana i prva utakmica novoformiranih veterana

Novost u klubu jest ta da je ovog vikenda odigrana i prva utakmica veteranske selekcije Tomislava iz Drnja.

12:00h
0

Tomislav iz Drnja prethodnu sezonu završio je kao trećeplasirana momčad Prve ŽNL, a u novu sezonu kreću s mnogobrojnim pojačanjima. Kao ono najzvučnije ističe se ime ponajboljeg napadača županijskog ranga Hrvoja Bačija. Uz njega, u klub je stigao Robert Bukovac iz prvaka Četvrte lige Tehničara iz Cvetkovca. Iz istog kluba stigao je i branič Marko Koren.

Povratnici u klub su Alen Kesteli i Filip Peroković, a iz Reke dolazi perspektivni Sanjin Đurašević. U rubrici odlasci stoji čak pet bitnih imena, oni su Sandro Rajić, Luka Mikor, Igor Kragulj, Filip Lovković i Branko Kautero. Neki od njih izrazili su neslaganje s dovođenjem Bačija, stoga su odlučili potražiti novu sredinu.

Ovog vikenda odigrana je i prva pripremna utakmica u novoj sezoni, Tomislav je gostovao u Csurgu i slavio s visokih 2-7. Zabijali su Đurašević, Premec, Bači, Peroković, Kesteli, Kovač i Mahmuti. Zakazano je još nekoliko pripremnih utakmica, a radi se o sljedećim datumima i protivnicima:

29. srpanj – NK Mladost Koprivnički Bregi
4. i 5. kolovoza – turnir u Legradu
12. kolovoza – NK Bukovčan u Velikom Bukovcu
18. kolovoza – NK Tehničar  1974 Cvetkovec

Novost u klubu jest ta da je ovog vikenda odigrana i prva utakmica veteranske selekcije Tomislava iz Drnja. Na Parku prinčeva probrana ekipa Tomislavovih veterana ugostila je veterane Koprivnice i s njima odigrala 2-2. U klubu se nadaju da će ovaj projekt zaživjeti punim plućima.