OŠ Grgura Karlovčana

FOTO Tradicionalnom nogometnom utakmicom učitelja i učenika službeno otvoreni novouređeni sportski tereni

Iscrtavanjem linija tereni su u potpunosti postali funkcionalni za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture te za potrebe sportsko - rekreativnih aktivnosti.

13:36h
0
Foto: djurdjevac.hr

U protekla dva tjedna nastavne godine uređeni su sportski tereni oko Osnovne škole Grgura Karlovčana.

Obnovljena je asfaltna podloga na košarkaškom i rukometnom igralištu te je uređena dionica atletske staze u duljini od 100 metara pokraj rukometnog igrališta.

Iscrtavanjem linija tereni su u potpunosti postali funkcionalni za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture te za potrebe sportsko – rekreativnih aktivnosti.

Tradicionalnom nogometnom utakmicom učitelja i učenika osmih razreda, a prigodom kraja osnovnog školovanja još jedne generacije, službeno su otvoreni novouređeni sportski tereni.

U jednoj atraktivnoj i sportski korektnoj utakmici, rezultat je bio 6:4 za učitelje. Učenike su posebno bodrile naše osmašice, a podrška nije izostala ni za učitelje. Nakon utakmice svi igrači te članovi školskih sportskih ekipa koje su ove nastavne godine sudjelovale na Županijskim natjecanjima okrijepili su se u školskom restoranu uz prigodni domjenak.

Domjenak je bio čestitka i nagrada Grada i gradonačelnika Grada Đurđevca Hrvoja Jančija svim sportašima za ostvarene sportske rezultate tijekom nastavne godine.