NOVE INFORMACIJE

FOTO Tragično preminulom Ivanu u džepovima su bili dokumenti: Nije nam jasno kako je nestao

Konačni odgovor na ovaj strašan događaj koji je u crno zavio popularni festival znat će se nakon obdukcije.

18:36h
0
hgss i ronioci u potrazi
Foto: Matija Gudlin

Gorska služba spašavanja nešto iza 12 sati u jezeru Šoderica pronašla je tijelo nestalog muškarca. Kako smo doznali, radi se o Ivanu Antoliću, 31-godišnjem Zagrepčaninu, inače pjevaču nekadašnje grupe Pičke vrište koja je prošle godine i nastupala na RockLive festivalu.

Prema pisanju 24sata, u džepovima je pri pronalasku od strane ronioca IJP-a Koprivnica imao dokumente čime se sumnja, navodi isti medij, kako je najvjerojatnije slučajno pao u jezero. Naravno, konačni odgovor na ovaj strašan događaj koji je u crno zavio popularni festival znat će se nakon obdukcije.

– Nije mi jasno kako je to moguće. Jednostavno ne mogu doći sebi, kao ni svi ostali koji su ga poznavali. Kako je mogao pokraj svih nekud otići, a da ga nitko ne primijeti. Bio je u odjeći kad smo ga zadnji put vidjeli – kazao je dobar poznanika, koji je poginuloga posljednji puta vidio u subotu oko 3 sata, za 24sata.

Isti je sugovornik potvrdio kako je Antolić bio glazbenik, pisao svoj pjesme te imao bend.

– RockLive Festival uslijed tragedije koja nas je sve zadesila izražava sućut obitelji i prijateljima Ivana Antolića, za mnoge znanog kao Ivek. Tragedija koja se dogodila ostavila nas je u nevjerici, jer Ivek je prije godinu dana nastupao na našem festivalu, bio prijatelj i velika podrška istom, zbog čega ga je pohodio i ove godine kao posjetitelj. Domaća alternativna scena, toliko mala da se svi na njoj uglavnom poznaju, ostala je bez jednog pozitivnog i veselog dečka. Ivek, počivao u miru – stoji na Facebook stranici festivala.

Foto: Matija Gudlin
hgss i ronioci u potrazi
Foto: Matija Gudlin
hgss i ronioci u potrazi
Foto: Matija Gudlin
hgss i ronioci u potrazi
Foto: Matija Gudlin