GUDOVAC

FOTO Turistička zajednica područja Dravski peski predstavila se sa svojim kvalitetnim proizvodima na cijenjenim sajmovima

Prekrasno vrijeme privuklo je nekoliko tisuća posjetitelja koji su obišli sajam, a budući da sajam svake godine posjeti velik broj organiziranih grupa i udruga, drago nam je što smo i njima uspjeli prezentirati našu turističku ponudu, kažu iz TZ-a.

11:32h
0
Foto: Turistička zajednica područja Dravski Peski

Turistička zajednica područja Dravski peski protekli je vikend u Gudovcu pokraj Bjelovara na 16. Međunarodnom pčelarskom sajmu i 7. Izložbi vina i vinogradarske opreme predstavila svoju turističku ponudu i proizvode domaćih proizvođača.

Sa svojim su se proizvodima predstavili OPG Kišiček iz Ferdinandovca i OPG Kranjec iz Kloštra Podravskog, dok su vrhunska vina prezentirali vinari Ivan Topolovčan iz Kloštra Podravskog i Alen Ban iz Prugovca.

– Prekrasno vrijeme privuklo je nekoliko tisuća posjetitelja koji su obišli sajam, a budući da sajam svake godine posjeti velik broj organiziranih grupa i udruga, drago nam je što smo i njima uspjeli prezentirati našu turističku ponudu – kažu iz TZ-a.

Sajmovi su ujedno bili prilika za razmjenu iskustava te povezivanje s vinarima iz ostalih dijelova Hrvatske i Mađarske. Iz TZ-a su iskazali nadu kako će u budućnosti doći do suradnje i povezivanja u turističkom kontekstu.

čitam...