GOLEMA ŠTETA

FOTO Tvrtka Eko papir nakon požara koji je uništio pola imovine otvorila obnovljeni proizvodni pogon

Ministar Horvat, među ostalim, poželio im je što bolje rezultate u nastavku rada.

08:14h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Obnovljeni proizvodni pogon obiteljskog trgovačkog društva Eko papir oštećen u požaru koji se dogodio u travnju ove godine, jučer je svečano otvoren. Podsjetimo, tada je uništeno 60 posto imovine procijenjene vrijednosti oko 20 milijuna kuna. Voditelji tvrtke njezin su osnivač Darko Matošić i direktor Krešimir Matošić.

– Unatoč nedaćama koje su nas zadesile, uspjeli smo stvoriti trajno i stabilno okruženje  te uspješno poslovanje kroz investicije u najsuvremeniju opremu. Do prosinca smo investirali 23 milijuna kuna u izgradnju i modernizaciju novog pogona te nova zapošljavanja. Razvoj poduzeća koji je bio nakratko prekinut se nastavlja pa tako do kraja ove godine bilježimo povećanje prihoda koji je veći za dva posto u odnosu na prošlu godinu. U narednoj godini planiramo dodatnih pet milijuna kuna kao završetak ulaganja  te nova zapošljavanja. Zahvala svima koji su vjerovali u nas, posebno Ministarstvu, Županiji i Općini koji su bili od velike pomoći – kazao je D. Matošić, a prenose županijske stranice.

Prisustvovali su ministar gospodarstva, maloga i srednjega poduzetništva i obrta Darko Horvat, župan Darko Koren i zamjenici Darko Sobota te Ratimir Ljubić, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković i drugi. Sobota je naglasio kako je tvrtka od iznimnog značaja za županiju i općinu, dodavši kako je otvorenje savršen božićni poklon. Koren je potvrdio kako je, poznavajući obitelj Matošić, vjerovao da će prevladati strašnu nesreću i vratiti se jačima. Ministar Horvat, među ostalim, poželio im je što bolje rezultate u nastavku rada.

Zaključenjem govornog dijela, uslijeilo je rezanje vrpce i obilazak novog proizvodnog prostora.

čitam...
Loading...