agrokuća

FOTO U Agrokući su iskoristili ovo blagdansko zimsko ozračje kako bi ponovo doživjeli božićnu atmosferu u Vrtnom centru i svojim ostalim poslovnicama

Uz sve navedene pogodnosti, svojim vjernim kupcima prilagodili smo i radno vrijeme pa tako u nedjelju 23. prosinca radimo od 08 do 14 sati, a na Badnjak i na Staru Godinu Vrtni centar također radi od 08 do 14 sati.

10:35h
0

Poljoapoteke Agrokuće u Koprivnici na adresi Braće Radića 47 te u Sigecu s adresom Ivana Berute 7 i veleprodaja Peterancu u ulici Braće Radića 75 nude Vam popust na blagajni od 5 % na sve vrste herbicida, fungicida i insekticida. Umjetno gnojivo prodaje se po dobroj cijeni, kao i stočna hrana. Naravno, to nije sve jer do 31. prosinca odobravamo 5% popusta na proizvode Milkivit.

U poljoapoteci u Sigecu i Koprivnici nabavite božićna drvca, božićnu zvijezdu, pšenicu, aranžmane za groblje. Na božićne dekoracije i rasvjetu odobravamo popust na blagajni od 20 %. Posebno upućujemo poziv ratarima – naručite po povoljnoj cijeni kukuruz KWS i Dekalb – informirajte se u našoj veleprodaji u Peterancu ili u poljoapotekama Agrokuće.

Ponudom ne zaostaje ni Vrtni centar Agrokuće koji Vam nudi velika božićna drvca u tegli ili rezana, smreku, srebrni bor i nordijsku jelu, potom božićnu pšenicu po 4,90 kn, a tamo ćete pronaći i najveći izbor Božićnih zvijezda. Tu je i veliki izbor božićnih dekoracija, rasvjete i kuglica, girlande, aranžmani za groblje, umjetni borovi, stalci za bor, aranžmani za stol, vjenčići za vrata, ukrasne trake, sige te razne vrste aranžiranih poklona.

Izdvajamo proizvode Kostelac – voćne likere, rakije aranžirane drukčije od drugih.

Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća

U ponudi je i veliki izbor lončanica, tegli i vrtića, orhideja.

Posebno izdvajamo mogućnost plaćanja karticama na rate , a svoje vjerne kupce od 15. prosinca do 31. prosinca častimo s 20% popusta na božićne dekoracije, kuglice, aranžmane za groblje i stol, rasvjetu.

Uz sve navedene pogodnosti, svojim vjernim kupcima prilagodili smo i radno vrijeme pa tako u nedjelju 23. prosinca radimo od 08 do 14 sati, a na Badnjak i na Staru Godinu Vrtni centar također radi od 08 do 14 sati.

Dođite na čašicu kuhanog vina, proslavite Božić u Vrtnom centru svakog radnog dana od 08 do 20 sati.

Sretan Božić i veselu i zdravu 2019. godinu žele Vam djelatnici Vrtnog centra Agrokuće i djelatnici poljoapoteka u Koprivnici i Sigecu te veleprodaje u Peterancu.

čitam...