12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kvaliteta i ugodna atmosfera

FOTO U Autoškoli Urban iskoristite posljednju priliku za upis po najnižoj cijeni od samo 4250 kuna! Polagati se mogu sve kategorije, a svakom kandidatu pristupaju individualno
F

Direktorica Mirjana Mihoković napominje kako je najvažnije to što svi u Autoškoli Urban posao smatraju ne zanimanjem, nego pozivom i uvijek kad nekoga biraju u tim mora imati tu kvalitetu i voljeti svoj posao.

Ne propustite

Najsuvremenija oprema, uvijek u trendu, naglasak na sigurnosti, ugodna atmosfera, znanje i ljubav prema poslu, riječi su kojima bi mogli opisati Autoškolu Urban u Koprivnici.
U moderno opremljenim učionicama za osposobljavanje kandidata za vozače AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE I D kategorije kod kandidata stvaraju osjećaj udobnosti, a upravo je to cilj, da se kandidati kod polaganja vozačkog ispita osjećaju kao kod kuće.
Mirjana Mihoković, direktorica Autoškole otkrila nam je kako je prilikom polaganja vozačkog ispita izuzetno važan individualan pristup kojim se potpuno prilagođavaju svakom kandidatu, ovisno o njegovim željama, mogućnostima, sposobnostima.

– Naši su instruktori kvalificirani, te nakon što se obuka prođe, pred sam vozački ispit, odrađuju psihološku pripremu kandidata. Apsolutno svi su u tremi, ovisno o karakteru, to je kao strah od javnog nastupa koji utječe na sam uspjeh. Stoga ispit često puta nije pravo mjerilo znanja jer se može desiti da zbog treme kandidat koji je jako dobar na obuci, na ispitu to ne može pokazati. Zato uvijek ističem da naši instruktori znaju smiriti kandidata kroz posebne tehnike, da bi izgubio tremu – objašnjava direktorica.

Autoškola Urban
Direktorica Mirjana Mihoković u sredini // Foto: Ivan Balija

 

 

 

Autoškola Urban je ujedno cjenovno među najpovoljnijima, a upravo je sada  posljednja prilika za upis po najnižoj cijeni od samo 4.250kn.

– U odnosu na druge gradove zaista smo najniži, a s obzirom na cijenu i kvalitetu, nudimo maksimalno – napominje ona.

Tvrtka također ima brend, Autoškolu Mandić i Megastart, koji posluje dugi niz godina, a autoškola Urban je produžetak, sestrinska firma proizašla iz želje za rastom, promjenom.

– U ponudi imamo nekoliko vozila, to su uglavnom Volkswagen i Renault, mogu se polagati sve vozačke kategorije, a posebno su zanimljive profesionalne kategorije. Danas su vozači deficitarno zanimanje, vozača motornog vozila C kategorije, znači teretnog motornog vozila uvijek se traži. Tu je i naše učilište Laura koje školuje vozače za zanimanje, jer je potreban identifikacijski kod 95 na vozačkoj dozvoli. Dakle bilo da se radi o prekvalifikaciji, ako je netko završio drugu srednju stručnu spremu može se prekvalificirati, radi se razlika predmeta, a imamo i srednjoškolsko obrazovanje ako je netko završio samo osnovnu školu – nabraja Mirjana širok spektar mogućnosti.

Autoškola Urban
Foto: Ivan Balija

Naravno, nude i periodičku izobrazbu, što svi vozači motornih vozila moraju obnavljati, kao i liječnički, svakih pet godina.

Za one pak koji imaju položen vozački ispit, no zbog straha, predrasuda dugo nisu vozili, nude kondicione vožnje od nekoliko sati, da bi se prisjetili, osnažili i konačno provozili.

– Usavršavanje za instruktora vožnje mi je osobno najdraže od svih programa. Instruktora je kod nas u svih sedam autoškola 50 i ponosni smo jer imamo 12 kolegica. Tu je i naša Marica Korolija koja je jako prihvaćena i tražena, jedna topla duša koja je donijela tu svoju nadarenost i urođeni talent, što je lijepo pretočila u ovaj posao u kojem se snašla izvanredno, a obavlja i obuku na profesionalnim kategorijama. Naravno da postoje neke predrasude, ali njeno znanje, mudrost, volja, snaga i njena energija su očaravajuće – priča nam direktorica.

Autoškola Urban
Marica Korolija // Foto: Ivan Balija

Zaključuje kako je najvažnije je to što svi u Autoškoli Urban posao smatraju ne zanimanjem, nego pozivom i uvijek kad nekoga biraju u tim mora imati tu kvalitetu i voljeti svoj posao.

Instruktorica vožnje Marica Korolija, kod koje se može polagati A, B, C i CE kategorija, kaže nam da puno ljudi želi baš ženu za instruktora jer smatraju da su smirenije.

– No to naravno ovisi o tome kakav ti je dan – smije se Marica te nam kaže kako voli raditi u ugodnoj radnoj atmosferi te s klijentima kojih svakim danom ima sve više.

Autoškola Urban
Ivana Mišulin // Foto: Ivan Balija

Ivana Mišulin je predavač, isntruktor i voditelj, a nedavno je proslavila 20. godišnjicu rada.

– Toliko radim u jednoj autoškoli i moram priznati da sam ponosna sama na sebe, no čovjek ne bi ni ostao u tom poslu toliko dugo da to ne voli. To su godine rada, iskustva i jako mi je važno da dopremo do kandidata, a sve se može ako imamo volje i pokažemo zanimanje za njih, da vide da su bitni i da želimo s njima raditi – zaključila je Ivana.

Autoškola Urban
Foto: Ivan Balija
Autoškola Urban
Foto: Ivan Balija
Autoškola Urban
Foto: Ivan Balija
Autoškola Urban
Foto: Ivan Balija
Autoškola Urban
Foto: Ivan Balija
Autoškola Urban
Foto: Ivan Balija
Autoškola Urban
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunske izvedbe

FOTO Muzej Grada Đurđevca ispunili mladi željni klasične glazbe, nastupio je Zagrebački puhački trio

Zagrebački puhački trio nastupio je u Muzeju grada Đurđevca pred mnogobrojnom publikom. Trio je izveo skladbe hrvatskih i inozemnih skladatelja,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti