PREUREĐENJE

FOTO U centru Molva postavljen novi asfalt te autobusno stajalište, uređena i Galerija

Sanirana su sva oštećenja kolnika i asfaltirani su novi ležeći policajci za održavanje sigurnosti djece Osnovne škole Molve u prometu.

10:24h
0
Foto: molve.hr

Sukladno svojim proračunskim Programima gradnje i održavanja komunalne infrastrukture, Općina Molve nastavlja s realizacijom projekata za 2021. godinu.

Osigurali su, tako, sredstva za uređenje Galerije u Molvama te njezinog potkrovlja, koje će uskoro postati nova turistička atrakcija kao Etno zbirka sa starinama i antikvitetima podravskog kraja, uz tradicionalne izložbe slikara MLK Molve. Osim toga, uređen je i cjelokupni okoliš Galerije.

Općina Molve reasfaltirala je lokalnu nerazvrstanu cestu na potezu od Galerije do Ulice Medvrti. Sanirana su sva oštećenja kolnika i asfaltirani su novi ležeći policajci za održavanje sigurnosti djece Osnovne škole Molve u prometu.

Također, realizirana je ideja postavljanja autobusnog stajališta na najpogodnije mjesto za mjesne školarke i školarce. Novo autobusno stajalište, nakon što je dobivena suglasnost MUP-a, postavljeno je je nasuprot Galerije u Molvama, u neposrednoj blizini Osnovne škole. S propisanim ugibalištem te prometnom signalizacijom i potrebnim znakovima omogućili su sigurniji promet za đake u ovom dijelu Molva.

čitam...