vrijedni radovi

FOTO U Društvenom domu zasjali novi prekrasni toaleti, slijedi i obnova stolarije, načelnik Maletić: Uložili smo svojih 160 tisuća

To nije sve. Riješen je sanitarni čvor, a sada slijedi zamjena stolarije na domu kako bi se postigle uštede i dobila nova vizura često ispunjenog prostora. 

15:30h
0
Foto: Jurica Karan
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

Društveni dom u Ferdinandovcu centralno je mjesto mnogih događanja u tom kraju. Od priredbi preko svečanih sjednica raznih društva i predstava sve do svadbi. Nema što se ne održava u velikoj sali. Posljednjih godina velike je probleme pravio loš sanitarni čvor, odnosno toaleti.

Postojeći svojom veličinom i lošim stanjem nisu zadovoljavali potrebe, posebno kod većih okupljanja. No, tome je sada kraj. Prije nekoliko dana završeni su radovi na obnovi sanitarnog čvora, radovi koje je riješila Općina Ferdinandovac na čelu s načelnikom Vjekoslavom Maletićem.

To nije sve. Riješen je sanitarni čvor, a sada slijedi zamjena stolarije na domu kako bi se postigle uštede i dobila nova vizura često ispunjenog prostora.

– Prvi dio radova je završen i to nas jako veseli. Novi toaleti izgledaju sjajno, siguran sam da će svi biti zadovoljni. Sada slijedi zamjena stolarije kako bi smo postigli uštede i zadržali što je više moguće energije unutra. Razmišljamo i o spuštanju stropa u velikoj sali. Općina u ovom projektu sudjeluje sa oko 160 tisuća kuna – rekao je Vjekoslav Maletić za ePodravinu.

Ukupna vrijednost radova iznosi 357.317,50 kuna od čega Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU sufinancira 200.000 kuna.

Rok za završetak svih radova je 15. listopada 2019. s time da će u dogovoru s izvođačem radova biti osigurana funkcionalnost i dostupnost Društvenog doma u terminima koji su ranije dogovoreni, dok će nove rezervacije biti moguće nakon završetka radova. Proteklog vikenda u Društvenom domu održana je svadba, a prve reakcije na novi sanitarni čvor su sjajne.

čitam...