8.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uređenja trim staze

FOTO U đurđevačkoj Park šumi Borik osvanulo 20 novih sprava za vježbanje s ekološkim porukama
F

Na novoj poučnoj stazi postavljeno je i 18 informativno-edukacijskih klupa koje će prenositi poruku o nastanku i vrijednosti Đurđevačkih pijesaka

Ne propustite

U sklopu projekta Uspostave i uređenja poučne staze u đurđevačkoj Park šumi Borik i uređenja Trim-staze prijavljenog na natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi postavljeno je 20 novih sprava za vježbanje uz koje se nalaze i novi smjerokazi s ekološkim porukama. Nastavak je to radova nakon čišćenja i proširenja cijele trase staze.

Na novoj poučnoj stazi postavljeno je i 18 informativno-edukacijskih klupa koje će prenositi poruku o nastanku i vrijednosti Đurđevačkih pijesaka, bogatstvu flore i faune koja obitava u tom geografsko-botaničkom rezervatu kao i o suživotu čovjeka s pijeskom.

Uz već izgrađen amfiteatar pokraj novog Hostela, ovo je samo još jedan segment koji će oplemeniti postojeću turističku ponudu Grada Đurđevca, ali i omogućiti brojnim individualcima i sportašima rekreaciju na otvorenom.

Kretanje kroz šumu i sam početak Trim staze bit će pomaknut od sadašnjeg ulaza (pokraj salona namještaja) te će se ulaz povezati s drvenom šetnicom koja povezuje utvrdu Stari grad, Hrvatsku Saharu te Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti