SJEVEROZAPADNA HRVATSKA

FOTO U Križevcima otvorene 3. Sportske igre studenata, slijede napeta nadmetanja

Okupljene studente na početku je pozdravila prodekanica Visokog gospodarskog učilišta Tatjana Jelen

12:38h
0
Foto: Grad Križevci

U organizaciji Studentskog zbora Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci danas su otvorene 3. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske.

Okupljene studente iz Veleučilišta u Bjelovaru, Geotehničkog fakulteta Varaždin, Učiteljskog fakulteta Čakovec, Međimurskog veleučilišta Čakovec, Sveučilišta sjever te Visokog gospodarskog učilišta Križevci na početku je pozdravila prodekanica Visokog gospodarskog učilišta Tatjana Jelen koja je ukratko studente upoznala s radom VGUK.

Dobrodošlicu u Križevce studentima je poželio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je istaknuo zadovoljstvo što su nakon Čakovca i Bjelovara, Križevci domaćin ovog natjecanja.

Studentske igre otvorio je ravnatelj Studentskog centra Varaždin Nenad Milijaš, poželjevši svima puno uspjeha i dobru zabavu. Kroz dan, studenti će se natjecati u malom nogometu, odbojci, košarci, stolnom tenisu, badmitonu, šahu, belotu, pikadu, povlačenju užeta i igri bez granica.

čitam...
Loading...