Smještajni kapaciteti

FOTO U restoranu Zlatni klas predstavljene nove sobe

18:09h
0
Novi smještajni kapaciteti // Foto: Matija Rođak, icv.hr

Pet novih soba dobile su karakteristična imena za ovo podneblje Đurek i Kata, Tratinčica, Jagoda, Suncokret i Jahač, a uređene su u rustikalnom štihu.

Obrt za ugostiteljstvo, proizvodnju i usluge Zlatni klas Otrovanec, u petak je javnosti predstavio nove smještajne kapacitete.

Prema riječima Bernarda Tkalčeca, vlasnika restorana Zlatni klas iz Otrovanca kraj Pitomače, smještajni kapaciteti bili su upravo ono što je trebalo ovom nadaleko popularnom ugostiteljskom objektu, piše portal icv.hr

Pet novih soba dobile su karakteristična imena za ovo podneblje: Đurek i Kata, Tratinčica, Jagoda, Suncokret i Jahač, a uređene su u rustikalnom štihu.

Prigodnoj svečanosti, uz obnašateljicu dužnosti Virovitičko-podravskog župana Sanju Bošnjak, zamjenika župana Zdravka Dijakovića i načelnika Općine Pitomača Željka Grgačića, bili su nazočni direktorica Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Martina Jakelić i mnogi drugi.

Restoran Zlatni klas Otrovanec uspješno posluje već skoro četiri desetljeća pa će otvorenjem smještajnih kapaciteta upotpuniti turističku ponudu ovog kraja, ali i Virovitičko-podravske županije.

čitam...