Grad ponovo organizira druženje

FOTO U Svetoj Ani na snijegu su uživali brojni sanjkaši

12:23h
0
Sanjkanje kod Svete Ane kraj Đurđevca
foto: djurdjevac.hr

Kako vani još uvijek ima snijega, Grad Đurđevac i Turistička zajednica ponovo organiziraju besplatan prijevoz na sanjkanje u Svetoj Ani za sve zainteresirane.

Skijalište i sanjkalište u đurđevačkom prigradskom naselju Sveta Ana za blagdan Tri kralja bilo je prepuno djece, roditelja i ostalih skijaša i sanjkaša.


U Svetu Anu su na druženje i igru na snijegu stigle brojne đurđevačke obitelji, a najbrojniji sanjkaši, su naravno bila djeca. Posebna atrakcija za najmlađe bilo je spuštanje na starinski način – na vrećama punjenim slamom, a izletnicima se pridružio i gradonačelnik Željko Lacković.

Vrijedni Svetojančani su dočekali sve sanjkače i skijaše i za njih pripremili topli čaj, a Grad je osigurao sendviče. Sanjkanje i skijanje se nastavlja te ovisi o prirodnom snijegu.

Kako vani još uvijek ima snijega, Grad Đurđevac i Turistička zajednica ponovo organiziraju besplatan prijevoz na sanjkanje u Svetoj Ani za sve zainteresirane.  Polazak je organiziran u subotu i nedjelju 9. i 10. siječnja u 12.00 sati, s parkinga kod semafora, te će stati na Trgu sv. Jurja i na Novom Selu na autobusnom stajalištu. Za sve izletnike osigurani su sendviči i topli čaj, a svi sanjkaši slobodno mogu ponijeti svoje vreće, skije i sanjke.

čitam...