projekt zajedno u igri i radu

FOTO Učenici COOR Križevci posjetili osnovnoškolce u Ljudevitu Modecu i uživali u druženju

Domaćini su ih veselo dočekali, a gosti su im poklonili svoje uratke - slikovnicu koju su izradili te izvezena srca na papirnatom tanjuru, i odmah prionuli na posao.

13:08h
0
Foto: Grad Križevci

Učenici petih i osmih razreda s učiteljicama Snežanom Premužić i stručnom suradnicom Tihanom Doskočil iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci posjetili su prijatelje 2. b razreda učiteljice Suzane Balić i pripravnicu Andreu Šturbek u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca Križevci.

Aktivnost je održana u sklopu projekta ‘Zajedno u radu i igri!’.

Domaćini su ih veselo dočekali, a gosti su im poklonili svoje uratke – slikovnicu koju su izradili te izvezena srca na papirnatom tanjuru, i odmah prionuli na posao.

Knjižničarka Romana Erhatić pročitala je priču Ljubavna priča jednog žapca koja je bila inspiracija učenicima za prvi zadatak, a to je pisanje priče ili pjesme Zaljubljeni žabac.

Uz pomoć ponuđenih riječi, učenici su napisali originalne stihove koje su ponosno pročitali ostalima. Nakon kraćeg odmora, nastavili su s kreativnim radom i to s izradom žabica, bubamara i pčelica od kolaž papira. Na kraju druženja domaćini su svoje prijatelje počastili grickalicama i sokom.

čitam...
Loading...