Mala olimpijada

FOTO Učenici područnih škola obilježili Hrvatski olimpijski dan

12:38h
0
Igre u Čepelovcu // Foto: djurdjevac.hr

Učenici su se povedeni geslom olimpijskih igara “Brže, više, jače!” uputili na nogometno igralište u Čepelovcu gdje su se natjecali u četiri sportske discipline.

Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Silvijom Topolčić i Martinom Krajcar Baltić te učiteljem Davorom Šokecom obilježili Hrvatski olimpijski dan kroz niz zajedničkih aktivnosti.

Započeli su svoj nastavni dan u čepelovačkoj školi predavanjem o Olimpijskim igrama i sportovima, nakon čega su igrali pantomimu.

Nakon predavanja Pero Krešić iz HAK-a Đurđevac i Marijan Domović  iz Prometne policije poučili su djecu kako se sigurno kretati u prometu.

Učenici su se povedeni geslom olimpijskih igara “Brže, više, jače!” uputili na nogometno igralište u Čepelovcu gdje su se natjecali u četiri sportske discipline, a najvjerniji i najglasniji navijači bili su roditelji.

Medalje najuspješnijim učenicima podijelili su ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana Hrvoje Janči, predsjednik Zajednice sportskih udruga Đuro Tomrlin te predsjednik Mjesnog odbora Čepelovac Đuro Prelec.

čitam...
Loading...