Međužupanijsko natjecanje učenika s teškoćama u razvoju

FOTO Učenici su pokazali svoja znanja o prometnim pravilima i kući odnjeli nagrade

Dio sredstava za organizaciju natjecanja ostvaren je prijavom projekta na natječaj Ministarstva unutarnjih poslova, projekt iz područja sigurnosti cestovnog prometa.

10:59h
0
Foto: Facebook COOR Podravsko sunce

Međužupanijsko natjecanje učenika s teškoćama u razvoju, Ja u prometu, održano je u srijedu u COOR-u Podravsko sunce, a u suranji s Odsjekom za sigurnost cestovnog prometa PU Koprivničko-križevačke.


Partner COOR-u Podravsko sunce je OŠ Đuro Ester, čiji su učenici bili pridruženi članovi ekipama djece s teškoćama.

Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa iz COO Tomislav Špoljar Varaždin, Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, OŠ Dubrava –  PŠ Farkaševac, OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac – Odjeli za učenike s teškoćama u razvoju te ekipa COOR-a Podravsko sunce.

Dio sredstava za organizaciju natjecanja ostvaren je prijavom projekta na natječaj Ministarstva unutarnjih poslova, projekt iz područja sigurnosti cestovnog prometa.

Natjecanje se sastojalo od pisane provjere poznavanja prometnih pravila, štafetnih igara i poligona spretnosti upravljanja biciklom.

Ekipno su postignuti sljedeći rezultati, 1. mjesto osvojili su COOR Virovitica, 2. mjesto pripalo je COO Tomislav Špoljar Varaždin, a 3. mjesto dijele COO Čakovec i COOR Podravsko sunce.

U pojedinačnoj konkurenciji  najbolja je bila učenica Simona Dukarić iz COO Tomislav Špoljar iz Varaždina, drugo mjesto je osvojio učenik Damjan Bezuk iz Osnovne škole Dubrava Područne škole Farkaševac , a treće Valerija Magdić iz Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Osnovne škole Grgura Karlovčana iz Đurđevca.

čitam...