BARBARA - PRIKAZ DOSTIGNUĆA

FOTO Udruga Osmijeh vrhunskim natjecanjem okupila jahačice i jahače s ciljem poboljšanja dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom

Sudjelovalo je 14 jahačica i jahača koji su, podijeljeni na početnike, odnosno one s težim oštećenjima te naprednije i iskusnije pokazali svoje vještine.

10:19h
0
Foto: Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh

Barbara – prikaz dostignuća naziv je natjecanja koje je Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh provela u subotu. Manifestacija se provodi s ciljem ulaganja u kvalitetni rad, praćenje razvoja i unaprjeđenje dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj.

Sudjelovalo je 14 jahačica i jahača koji su, podijeljeni na početnike, odnosno one s težim oštećenjima te naprednije i iskusnije pokazali svoje vještine. Organizator natjecanja je Hrvatski konjički savez osoba s invaliditetom (HKSOI), a pokrovitelj Hrvatski paraolimpijski odbor.

Rad Osmijeha predstavile su predsjednica Udruge Valentina Kavur i tajnica Petra Čolig Šarić. Nagrade i priznanja uručili su predsjednik HKSOI-ja Zlatko Kavur, u ime Udruge volontera Podravke – PULS Zrinka Roksandić, zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž i pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Ana Mlinarić, u ime GKP-a Komunalac članica Uprave Dubravka Horvat i specijalist za marketing i odnose s javnošću Petra Bijač.

Inače, Osmijeh provodi program aktivnosti na konju naziva Jahanjem do osmijeha djece za 28 korisnika, u partnerstvu s Udrugom Latice i PULS-om. Zajedno sa Središnjim državnim uredom za šport, Koprivničko-križevačkom županijom, gradom Koprivnicom, Općinom Peteranec, Komunalcem i KC Vodama, sudjeluju u financiranju, kao i nabavi opreme.

Ističu kako bez volontera i dviju kobila, Camille i Dorine, ništa ne bi bilo moguće.

čitam...
Loading...