Skupština

FOTO Udruga veterana i dragovoljaca izabrala novo vodstvo i predstavila plan aktivnosti

Zaključeno je da je aktivnosti dosta i da će svi članovi ogranka moći kroz iste aktivno sudjelovati u radu koprivničkog veteranskog ogranka.

10:12h
0
Foto: M. Blažek Kina

UDVDR ogranak Grada Koprivnice održao je 23. veljače svoju izborno-izvještajnu skupštinu.

Na skupštini je temeljem Statuta, jednoglasno potvrđen i izabran od strane nazočnih članova ogranka, dosadašnji vršitelj dužnosti predsjednika ogranka Zvonimir Prepelić za novog predsjednika UDVDR ogranka Grada Koprivnice.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Članovima udruge su zatim prezentirana opširna izvješća o provedenim aktivnostima ogranka tijekom prošlog izvještajnog razdoblja koje su podnijeli predsjednik ogranka Zvonimir Prepelić i tajnik ogranka Nevenko Kopričanec po pitanju financija i projekata.

Upoznali su članove udruge i sa Planom aktivnosti za 2018.god. kao i financijskim planom te ostalim aktivnostima koje će se tijekom godine provesti sukladno napucima županijske Podružnice UDVDR.

Zaključeno je da je aktivnosti dosta i da će svi članovi ogranka moći kroz iste aktivno sudjelovati u radu koprivničkog veteranskog ogranka.

Nazočne je ispred vodstva UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije pozdravio i potpredsjednik udruge Mirko Hanžeković koji se osvrnuo na trenutne aktivnosti Podružnice i problematiku rada ogranaka te je dao smjernice za rad vodstvu ogranka Koprivnica.

čitam...