FOTO: Udruga za terapeutske vještine Koprivnica obilježila Dan planeta Zemlje

06:29h
0

U nedjelju, 21.04.2013., ispred Doma na Vinici, u Koprivnici okupilo se tridesetak članova Udruge, gostiju i građana koji su nordijskim hodanjem i pješačenjem, na poziv Udruge za terapeutske vještine Koprivnica odlučili na taj način obilježiti Dan planeta Zemlje. Zamjenik župana, Ivan Pal, pozdravio je učesnike i organizatore i ispričao se što ne može ovaj put, zbog obaveza, na šetnju Vinicom.

Učesnici su za dva sata laganog hoda obišli 7km dugu stazu od Doma na Vinici do motela Crna gora i nazad. U međuvremenu su članice Udruge (uz pomoć jednog člana) u Domu pripremile za učesnike, vegetarijanski grah uz koji su se po želji mogle dobiti kuhane kobasice ili pohani sejtan te kolači s koprivama i sok od koprive, sve za 20kn, kao pomoć za rad Udruge. Na ugodnom druženju, domaćinu su zahvalili Zatko Ivanušić ispred KLA Centar Korivnica i Ivan Brckan ispred Udruge srčanih bolesnika Koprivničko-križevačke županije Srce, Koprivnica.

Ovo će postati tradicionalno okupljanje povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, kao prilika za razvijanje ljubavi prema prirodi i aktivnog provođenja slobodnog vremena, primjerenog za sve uzraste, kao i mogućnost zajedničkog obiteljskog uživanja u prirodi, stoga vas pozivamo da nam se pridružite i slijedeće godine.

{vsig}fun/04-2013/130423-dan-planete-zemlja{/vsig}