svečanost

FOTO Udruga žena iz Reke proslavila 45. rođendan i ukusnim delicijama obilježila Dane kruha

Mnogobrojni gosti uživali su do kasnih večernjih sati u proizvodima od kruha i kolačima te glazbeno scenskom nastupu KUD-a „Srce“, uz nezaobilaznu glazbu za sve generacije

13:24h
0
Velika obljetnica proslavljena je u Reki // Foto: Koprivnica.hr

Veselo je u subotu navečer bilo u Reki, gdje je tamošnja Udruga žena proslavila 45. obljetnicu od osnutka. Također, s obzirom na to da smo u listopadu, tradicionalno su proslavile i Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, koji se obilježavaju upravo u ovom mjesecu.

Tom prigodom, vrijedne ruke članica bogato su i prigodno ukrasile stol ukusnim delicijama i rukotvorinama, a predsjednica Udruge, ujedno i mjesnog odbora Kristinka Mikulić, zahvalila se Gradu Koprivnici na podršci u organizaciji manifestacije, koja čuva našu lokalnu tradiciju i vrijednosti ljudi i kraja u kojem živimo.

– Veseli me i činjenica što se naši gosti uvijek rado vraćaju, jer znaju da će se kući vratiti zadovoljni i punih trbuha – ukratko je naglasila.

U brojnim delicijama u živao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je dao podršku manifestaciji. U pozdravnom govoru iskoristio je priliku da svim članicama Udruge žena Reka čestita značajnu obljetnicu djelovanja te da im se zahvali što sudjeluju na gotovo svim manifestacijama kulturno-zabavnog i humanitarnog karaktera koje se odvijaju na području grada.

Nakon pozdravnih govora, podijeljena su priznanja istaknutim članicama Udruge za njihovo djelovanje, kao i ostalim osobama i udrugama na podršci u radu Udruge žena Reka.

Mnogobrojni gosti uživali su do kasnih večernjih sati u proizvodima od kruha i kolačima te glazbeno scenskom nastupu KUD-a „Srce“, uz nezaobilaznu glazbu za sve generacije.

Foto: Koprivnica.hr