ŠTRUKLIJADA

FOTO Udruge žena predstavile prefine štrukle na tradicionalnoj manifestaciji u Kunovec Bregu

Događaj je pratio vrhunski kulturno-zabavni program.

11:21h
0
Foto: Grad Koprivnica

Četvrta Štruklijada održana je jučer u Društvenom domu u Kunovec Bregu u organizaciji Udruge žena Gorično srce.

Predstavljeno je 14 vrsta štrukli, sudjelovalo 37 udruga žena s područja Koprivničko-križevačke županije s gostima, a sve je pratio bogati kulturno-zabavni program pod vodstvom članice Udruge Anabele Škorjanec. Posebno je oko 250 posjetitelja oduševio pjevački zbor Lira iz Vodica.

Okupljenima su se obratili gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Mjesnog odbora Kunovec Breg Marko Balaško te predsjednica Udruge Vesna Jantolek, koja se ujedno zahvalila svima koji podupiru rad Udruge stare šest godina, a posebno Gradu Koprivnici i gradonačelniku na podršci koju joj pruža. Inače, gradonačelnik Jakšić ujedno je kum Udruge Gorično srce.

– Prije svega, hvala svim ženama koje su si dale truda da pripreme sve ove fine štrukle u kojima ćemo uživati. Hvala vam na skromnosti, predanom radu jer krenule ste od nule i napravile pravo malo čudo u ovako malo vremena za sve stanovnike Kunovec Brega. Zaista sam sretan i ponosan da mogu biti kum jednoj ovakvoj divnoj udruzi, kao što je Udruga Gorično srce i zbog toga vam još jednom veliko hvala od srca – kazao je Jakšić, a prenijele službene stranice grada.

čitam...
Loading...