obljetnica

FOTO Udruženje obrtnika Koprivnica obilježilo svoj dan, pozitivan je primjer kako bi obrtništvo trebalo djelovati

Udruženje obrtnika Koprivnica osnovano 29. listopada 1967. godine.

09:22h
0
Dan udruzenja obrtnika
Foto: Grad Koprivnica

Udruženje obrtnika Koprivnica obilježilo je jučer svoj dan, a u gospodarstvu koprivničke Podravine prisutno je od 1967. godine.

– Vjerujem da je uvijek lijepo slaviti, a naše obljetnice pokušavamo proslaviti radno, tako je i ove godine. Vjerujem da je današnja prezentacija preokret u poslovanju naše institucije, jer vrijeme uvijek donosi promjene – rekao je Darko Frankol, predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica.

– Sve što se događalo zadnjih godinu dana, nismo nikada doživjeli u našoj modernoj povijesti. Sve tadašnje planirane postavke više nisu vrijedile, jer smo ušli u bitku s nevidljivim neprijateljem što se tiče zdravstvenog i ekonomskog područja. Zahvaljujem se svim obrtnicima što su u tim teškim trenucima pokazali visoku organiziranost i disciplinu te na taj način bili manje okrznuti sa negativnim trendovima koji su nas pogodili – rekao je gradonačelnik Jakšić.

– Vi ste doista najbolji primjer kako bi obrtništvo trebalo funkcionirati i kako bi ga trebalo poticati i promovirati u vremenu koje nam dolazi – zaključio je gradonačelnik prilikom obraćanja obrtnicima.

Podcast pod nazivom Neznanje je skupo okupljenima je predstavila tajnica Udruženja Jasmina Markota. Radi se o prikazu načina komuniciranja prilagođenih današnjim trendovima vezanim uz konkurenciju opstanak na tržištu.

Udruženje obrtnika Koprivnica osnovano 29. listopada 1967. godine.