Završetak je 15. kolovoza

FOTO U Ulici Močile započeli radovi na poboljšanju sustava odvodnje oborinskih voda

15:12h
0
Izvor: Grad Koprivnica

Radovi bi trebali završiti do 15. kolovoza, a vrijednost izvedenih radova biti će poznata nakon što isti budu izvedeni u potpunosti.

Započeli su radovi na poboljšanju sustava odvodnje oborinskih voda u Ulici Močile, a danas ih je posjetio v. d. gradonačelnika Koprivnice, Mišel Jakšić.

– Ovu dionicu posebno nam je važno bilo urediti zbog toga što se za vrijeme obilnih kiša oborinske vode slijevaju kolnikom i za sobom ostavljaju kamenje i granje, što opet otežava promet. Također, tu je i parking Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije, na koji se prilikom svake obilnije kiše s vodama slijeva zemlja koja se potom i zadržava, što znatno otežava čišćenje istog. Bitno je da parking bude uređen i dostupan našim vjernicima – tom je prilikom izjavio Jakšić.

Radovi se izvode putem Programa održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Koprivnice, a obuhvaćaju uređenje taložnice oborinske odvodnje, linijske rešetke za prihvat oborinskih voda u kolniku ceste, oblaganje jarka oborinske odvodnje u cestovnom koridoru i uređenje kolnika prometnice nakon izvođenja radova.

Planirani završetak radova je 15. kolovoza,  a vrijednost izvedenih radova biti će poznata nakon što isti budu izvedeni u potpunosti.

Poslove poboljšanja sustava odvodnje oborinskih voda izvodi ugovoreni izvođač radova održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Koprivnice, Koming d.o.o. Koprivnica.