USPJEŠNI RAD

FOTO Umirovljenici Pitomače vrhunski su se zabavili u sklopu godišnje skupštine

Među ostalim, Udruga je sudjelovala na fašničkoj manifestaciji u Pitomači te su nastupili na manifestaciji u Zagrebu.

10:00h
0
Foto: Barica Mihoković (Općina Pitomača)

Udruga umirovljenika Pitomača protekli tjedan održala je redovnu izvještajnu godišnju skupštinu kojoj je prisustvovalo 135 članova te brojni gosti.

Otvorila ju je tajnica Marica Kovačev, načelnik Općine Željko Grgačić čestitao je na uspješnome radu u čemu su se pridružili predstavnici drugih udruga. Među ostalim, Udruga je sudjelovala na fašničkoj manifestaciji u Pitomači te su nastupili na manifestaciji u Zagrebu, a istaknuli su se i po pečenju kolača i izgradnji nadstrešnice u sklopu umirovljeničkog doma.

S Udrugom Čuvarice kulturne baštine iz Kladara sudjelovali su u projektu Naš hod kroz vremeplov koji je provodila Općina, a uz radionice plesa, pjevanja i slikanja, udruga je uspjela nabaviti tradicionalne podravske nošnje. Umirovljenici će se, najavio je direktor tvrtke Draft Davor Deskar, uključivati u nove projekte vezane uz EU natječaje.

Nastup KUG-a Udruge umirovljenika uslijedio je nakon službenoga dijela, pri čemu su otpjevane tri izvorne podravske pjesme i tri šetana kola. Članica Ružica Cerjan prije domjenka i druženja nastupila je s humorističkom recitacijom Penzići.

čitam...
Loading...