DRuženje bez granica

FOTO Unatoč lošem vremenu žestokim nastupima živnuo Otok mladosti

Momci iz domaćeg benda Bednja rastjerali su oblake svojom žestokom svirkom i zagrijali publiku koja se još okupljala i otresala kapi kiše.

11:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Festivalci, ljubitelji događaja na otvorenome, druženja i dobre glazbe došli su na svoje. I ovo je ljeto bogato događajima na otvorenom, a jedan od najdražih na Ludbreškom području je Idemo otok.

Ovogodišnji festival dvanaesti je po redu, a program se sastoji od mnoštva koncerata, kazališnih predstava, izložba i niza drugih popratnih sadržaja.

Unatoč lošem vremenu koje se sjatilo nad naše krajeve jučer poslijepodne i navečer Idemo otok se, s manjim zakašnjenjem, ipak održao.

Momci iz domaćeg benda Bednja rastjerali su oblake svojom žestokom svirkom i zagrijali publiku koja se još okupljala i otresala kapi kiše.

Metal core bend Meant to be iz Umaga nastupio je nakon njih, kada se već okupio dobar broj posjetitelja. Odradili su vrhunski posao, a u Ludbregu su zasigurno pridobili nove fanove. Legendarna Gužva u 16-ercu obradovala je ljubitelje punka i zagrijala temperaturu za vrhunac večeri, Cold Snap.

Ludbreg je mali grad, i svatko svakog pozna, a takva vibra osjećala se i tijekom nastupa najpoznatijeg hrvatskog metal benda Cold Snapa. Domaći dečki koje publika naprosto obožava svojom su žestokom svirkom publici dali ono što im treba, headbanganja i skakanja te naprosto uživanja zaista nije nedostajalo.

Za kraj su zasvirali momci iz benda Hrmülja, unatoč tome što im je gitarist zapeo na putu. Naglasili su kako je Ludbreg njihov grad, a svojim stoner zvukom očarali su sve prisutne.

Uz koncerte imali smo priliku razgledati izložbu crteža akademske slikarice Maje Mezge u prostoru Lumena, a u nedjelju nas očekuje predstava Ufuraj se i pukni Kerekesh teatra.

čitam...