NOVI IZGLED

FOTO Uređen centar Koprivničkog Ivanca, dobili su i novi vatrogasni kombi

Fasaderski radovi, bojanje paviljona i sjenice, bojanje vatrogasnih kola te povlačenje linija na malonogometnom, odnosno košarkaškom igralištu neki su od projekata izvedenih na području Općine. Na društvenom je domu, pak, zamijenjena kompletna stara drvena stolarija novom PVC stolarijom.

15:22h
0
Foto: koprivnicki-ivanec.hr

U proteklih je godinu dana uređenje centra naselja Koprivnički Ivanec bilo u punom jeku.

Na prostoru bivše trgovine mješovite robe i poljoprivrednog materijala planira se izgradnja poslovno-stambenog prostora koji će nakon parcelacije biti procijenjen te će za isti prostor biti raspisan Javni natječaj za prodaju.

Na Vatrogasnom domu izvedeni su nužni krovopokrivački radovi u iznosu od 25.656,25 kn s PDV-om, a radove je izvodio Tesarski obrt JOŽA iz Starigrada. Na istom Vatrogasnom domu su nakon toga izvedeni fasaderski radovi. Fasaderske je radove obavljao Soboslikarski, fasaderski i uslužni obrt LATIN iz Koprivničkog Ivanca, a ukupna vrijednost radova iznosila je 53.668,75 kn s PDV-om.

Napominju i da je za potrebe DVD-a Koprivnički Ivanec sufinancirana nabava vatrogasnog kombija u iznosu od 100.000,00 kn.

D´Art, obrt za soboslikarsko ličilačke i završne građevinske radove iz Koprivničkog Ivanca izveo je radove na bojanju paviljona i sjenice, na bojanju vatrogasnih kola, te povlačenju linija na malonogometnom, odnosno košarkaškom igralištu. Ukupna vrijednost predmetnih radova iznosila je 11.100,00 kn.

Poduzeće “Betaprom d.o.o.” iz Starigrada izvodi radove na uređenju zgrade prostorija udruga (DIF Koprivnički Ivanec, KTK Vector, UHDVDR Koprivnički Ivanec). Ovo je druga faza radova ukupne vrijednosti 416.221,25 kn s PDV-om (sufinancirano sa 100.000,00 kn od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije), a prva faza koja je izvedena prošle godina iznosila je 97.150,00 kn s PDV-om. Ukupno je u predmetnu zgradu u protekle dvije godine uloženo 513.371,25 kn.

Na društvenom domu zamijenjena je kompletna stara drvena stolarija novom PVC stolarijom. Radove je izvodilo poduzeće „Protim 01 d.o.o.“ iz Koprivnice, a ukupna vrijednost iznosila je 125.320,90 kn s PDV-om. Stručni nadzor je obavljao UOIG Igor Kolar iz Koprivnice, a trošak nadzora iznosio je 2.000,00 kn s PDV-om.

Na igralištu su prošle godine postavljeni koševi, nabavljeni od poduzeća „Top Tim d.o.o.“ iz Šibenika, ukupne vrijednosti 19.999,00 kn s PDV-om, a ove su godine postavljene nove mreže na golove, nabavljene od istog poduzeća, ukupne vrijednosti 758,20 kn s PDV-om.

čitam...