Natjecanje tamburaša

FOTO Uskoro počinje drugo izdanje Tamburica u ringu

18:00h
0
Foto: PRLady

Ove će se godine okupiti šest tamburaških sastava iz tri županije.

Tradicionalne Tamburice u ringu održat će se drugu godinu za redom pod organizacijskom palicom PRLady marketinške agencije, a to je ujedno i njihov vlastiti projekt.

Datum,mjesto i vrijeme zločina je 15.srpnja, trg Miljenka Stančića u Varaždinu s početkom od 20 sati.

Tamburice u ringu ili natjecanje tamburaških sastava ove godine će okupiti 6 sastava iz tri županije – Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-Križevačke.

To su TS Frikovi, TS Gospoda, TS Zrin iz Čakovca te TS Netopiri iz Koprivnice, koji će prezentirati svoj grad, a tu je i sastav iznenađenja. O kome je zapravo riječ, saznat ćete 15.srpnja.

Koncept je baziran na 3 runde te samom finalu, a natjecat će se i TS Berili iz Varaždina, prošlogodišnji pobjednici koji će pokušati osvojiti titulu – Najbolji od Najboljih.

Sastavi će se pjesmom “boriti” jedan protiv drugog, a publika je ta koja će glasati i odlučiti koja dva sastava ide u finale.

Samo finale će biti i više nego zanimljivo jer sastavi do zadnje minute neće znati koje će pjesme morati prezentirati. Od prošlogodišnje Sevkine Tarapane i Prvog poljupca Halida Bešlića, organizatori pjesme drže u strogoj tajnosti.

Pobjednici će osvojiti novčanu nagradu te vrijednu nagradu Automobila Lončar.

Kao gosti da nas dodatno zagriju, dolazi nam mladi pop/rock bend iz Zagreba – F.A.C.E. koji je vrlo zanimljivo u svoj glazbeni repertoar spojio pop i rock sa zvukovima tambura u pozadini.