GRADSKA UPRAVA

FOTO Uspješni koprivnički cvjećar Tihomir Košćak povodom uspjeha na natjecanju primljen kod gradonačelnika

Zahvalio se posebno izrađenim aranžmanom cvijeća.

11:14h
0
Foto: Grad Koprivnica

Poznati koprivnički cvjećar Tihomir Košćak primljen je danas od strane gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića u prostore Gradske uprave.


Podsjetimo, Košćak je početkom svibnja u Splitu sudjelovao na florističkom natjecanju Cvitni trudi 2019. Uz potporu Grada Koprivnice, osvojio je treće mjesto u ukupnom poretku Državnog natjecanja.

– Želio bih ti čestitati na svemu što si do sada napravio u svojoj karijeri, a ova nagrada u Splitu samo to potvrđuje. Zahvaljujem ti se u ime svih naših sugrađana koji su ponosni na tebe jer radiš posao u kojem si pronašao sebe, a pomoću kojega istovremeno prenosiš ime našega Grada diljem zemlje i svijeta gdje izlažeš svojih ruku djelo – rekao je gradonačelnik Jakšić, a prenijele službene gradske stranice.

Aranžmanom cvijeća koji je posebno izradio za ovu priliku, a koji će od danas krasiti prostoriju za sastanke, Košćak je zahvalio gradonačelniku na potpori koju ima od Koprivnice pri odlasku na različita natjecanja jer ona iziskuju određena materijalna izdvajanja da bi se uopće došlo do njih.

Uz gradonačelnika Mišela Jakšića, riječi zahvale uputile su mu zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

čitam...