Nikad bogatiji program

FOTO Uspješno završena ovogodišnja SHOWderica

14:35h
0
Gužva u 16ercu // Foto: Matija Gudlin

Kreativne radionice, bitka vodenim balonima, natjecanje u beer pongu, zumba i koncerti neki su od sadržaja u kojima su mnogobrojni posjetitelji uživali i sudjelovali na ovogodišnjoj SHOWderici.

Nikad bogatiji program oduševio je kampere, prolaznike i volontere koji su posljednjih dva dana proveli na podravskom moru. Plesala se Zumba, a savršena tijela su plijenila poglede okupljenih na plaži.

Pao je mrak i počinje zabava pred glavnom pozornicom. Publika se skuplja, a na pozornicu dolaze Krešo i Kisele Kiše. Pero iz benda slavio je rođendan pa je njihov nastup protekao u tom tonu, uz konfete i pirotehniku.

Iskusna ekipa Gužve u 16ercu preuzima pozornicu nakon Riječana i u dvosatnom nastupu diže razinu adrenalina i znoja do maksimuma.

U kampu ispred atraktivnog Rave Ann kombija raveri su došli na svoje, redali su se DJ-i koji su puls držali na visokom tempu.

Još jednom organizatori i volonteri uspijevaju, Šoderica je posljednja dva dana živjela punim plućima.

Jedini problem na koji su nam se požalili kamperi bile su krađe. Ukradeni su mobiteli, odjeća, hrana i piće. Kroz službeni ulaz moglo se ući samo uz pomoć ulaznice, ali pred jutarnje sate više nije bilo kontrole.