izbor za miss hrvatske

FOTO Usprkos šarmu i ljepoti, naša Ivana Šignjar nije uspjela osvojiti titulu najljepše: Ponosna sam i sretna što sam bila dio natjecanja

Sretna sam i ponosna što sam bila uopće dio te cijele priče. Bilo je odlično, ali i napeto jer se sve brzo odvijalo. Jedna drugoj smo pomagale kod odijevanja haljina tijekom večeri i nije bilo problema, priča nam Ivana svoje doživljaje.

15:39h
0

Sinoć je u Biogradu na moru održano finale izbora za Miss Hrvatske na kojem je najljepšom proglašena Tea Mlinarić iz Senja. Titulu prve i druge pratilje odnijele su Nika Poljak i Valentina Jackiv.

Na izboru je sudjelovala i naša Ivana Šignjar iz Šemovaca kraj Đurđevca koja, unatoč svojoj ljepoti i šarmu, nije uspjela ući u izbor 10 finalistica.

No, ne smatra to neuspjehom i nije razočarana.

– Sretna sam i ponosna što sam bila uopće dio te cijele priče. Bilo je odlično, ali i napeto jer se sve brzo odvijalo. Jedna drugoj smo pomagale kod odijevanja haljina tijekom večeri i nije bilo problema. Imala sam na početku malu tremu, no kasnije je ona nestala – priča nam Ivana svoje doživljaje.

Nakon ovih obaveza, posvetit će se studiju sestrinstva koji je upisala na Višoj tehničkoj školi u Bjelovaru. Inače je završila srednju Medicinsku školu u Bjelovaru.

Podsjetimo, Ivana je titulu Miss Koprivničko-križevačke županije odnijela još u svibnju. Bila je najbolja u konkurenciji od 11 djevojaka, a n

atjecanje je bilo održano u Križevcima.

čitam...
Loading...