Ususret Kukuričeku

FOTO Uzbudljiv dan za male Picoke na biciklićima, radionici i friziranju

Osim u natjecanju, mali su Đurđevčani u centru grada sudjelovali u dječjoj radionici "Igrajmo se svi", dok je ispred Doma kulture u poslijepodnevnim satima održana radionica izrade frizura za djecu "Tip top šminka i frizura".

18:29h
0
Mali bajkeri // Foto: Grad Đurđevac

Kako smo najavili, danas se u Đurđevcu održava Kukuriček, tradicionalni dječji glazbeni festival.


Osim što on ima natjecateljski karakter te okuplja glazbeno nadarene mališane, tako ga imaju i sportska natjecanja odnosno igre koje okupljaju male sportske i druge talente, a koje kroz dan prethode Kukuričeku.

Tako su se danas na Trgu svetog Jurja mališani natjecali u “Cin-cin” utrci na biciklima u tri kategorije, gdje su najbolji u kategoriji guralica redom bili Jana Peroković, Jakov Škurdija i Jan Štefoković. Na biciklu s pomoćnim kotačima najbolji je bio Šimun Vujčić, a slijedio ga je Ivan Gavrilović te Luka Balen, dok su u kategoriji bicikli pobjednici bili Jakov Sokač, Pavao Stanečić i Ivan Sulimanec.

Osim u natjecanju, mali su Đurđevčani u centru grada sudjelovali u dječjoj radionici “Igrajmo se svi”, dok je ispred Doma kulture u poslijepodnevnim satima održana radionica izrade frizura za djecu “Tip top šminka i frizura”.

Nakon ispunjenog i uzbudljivog dana, za mališane slijedi jednako uzbudljiva večer na Kukuričeku koji počinje u 19 sati u Sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac, a gdje će gost festivala biti Luka Nižetić.

čitam...