Hrvatska je svladala moćnu Španjolsku, a Koprivnica sigurno nije ostala dužna slavlja. 2:1 i prvo mjesto u skupini slavit će se do dugo u noć.

Hrvatska reprezentacija odigrala je posljednju utakmicu u skupini na UEFA Euro 2016 protiv Španjolske, a na glavnom gradskom trgu za tu je prigodu pripremljen veliki video ekran i brojne dodatne aktivnosti.


Spoj odlične glazbe i vrhunskog nogometa privukao je danas brojne Koprivničance na Zrinski trg. Druženje je počelo u popodnevnim satima raznim nagradnim igrama i dobroj zabavi koju je pripremio Pan. Nakon toga atmosferu su dodatno zagrijali Marijan Ban i Diktatori koji su u dvosatnom koncertu rasplesali posjetitelje svojim dobro poznatim svevremenskim hitovima.

U 21 sat počela je utakmica i Koprivničanci su podržali našu reprezentaciju vatrenim navijanjem dostojnim najboljeg nogometnog natjecanja. Od najmlađih do onih u zrelijoj dobi, svi su proživljavali svaki uzbudljivi trenutak koji se događao na terenu i poderali grla u atmosferi koju Koprivnica neće tako brzo zaboraviti.

Drugom pobjedom na natjecanju Vatreni su osigurali prvo mjesto u skupini, što donosi lakši ždrijeb u daljnjoj fazi natjecanja, a samim time i veću mogućnost za još mnogo slavlja.

Uz hrvatske reprezentativce do kraja će bez posustajanja biti i podravska metropola.

čitam...