ZA ŠTEFINU

FOTO Vatrogasci Turnašice u sjećanje na dopredsjednika Sabora Stjepana Sulimanca organizirali Vatrogasni kup

Istoga dana, muška mladež DVD-a Turnašica, kao županijski prvak i predstavnik, osvojila je deveto mjesto na susretima mladeži Hrvatske i Slovenije održanim u Čakovcu.

14:00h
0
Foto: Općina Pitomača

DVD Turnašica u sklopu obilježavanja Dana općine Pitomala u subotu je organizirao 9. Vatrogasni kup Za Štefinu, u sjećanje na nekadašnjeg saborskog zastupnika i dopredsjednika Sabora Turnašičanina Stjepana Sulimanca.


Načelnik Željko Grgačić otvorio je program koji je sadržavao kup natjecanje vatrogasnih timova iz Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. U kategoriji Žene A prvo mjesto osvojio je DVD Vukosavljevica, a kod Žena B DVD Virovitica.

DVD Virovitica pobjednik je Muški B kategorije, dok je u najbrojnijoj Muški A kategoriji pobjeda pripala DVD-u Sedlarica. Prijelazni pehar za najbolje vrijeme pripao je ženskoj ekipi DVD-a Vukosavljevica. DVD Daruvar osvojiio je Superkup.

Dodajmo kako je istoga dana muška mladež DVD-a Turnašica, kao županijski prvak i predstavnik, osvojila deveto mjesto na susretima mladeži Hrvatske i Slovenije održanim u Čakovcu.

čitam...