FOTO: Veseli Vajta u Koprivnici

10:37h
0
Seid Memić Vajta // foto: Ivan Brkić

Jedan od najboljih i najpoznatijih pjevača zabavne glazbe Seid Memić Vajta u ponedjeljak je gostovao na sve popularnijoj tribini “U Nautilusu sa…”, koju vodi Mladen Pavković, a organizira Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke(UBIUDR).


Vajta je pričao o svojim počecima na glazbenoj sceni, podsjetio na pobjedu za pjesmu Eurovizije (njegova “Lejla” tada je osvojila 15. mjesto), o grupi “Teška industrija”, odlascima u inozemstvo i planovima. – Uvijek mi je drago kad mogu pomoći, vesela sam i pozitivna ličnost, a to ljudi prepoznaju. Moj život uistinu je bio težak i do ničega nisam došao tek samo tako. U Sarajevu ste morali biti kvalitetatn i dobar da biste uspjeli, a sarajevska glazbena scena imala je sreću što su tamo djelovali vrhunski kompozitori, tekstopisci, organizatori. Osim u glazbi, ogledao sam se s uspjehom i u nekim dječjim emisijama, zapravo iznimno volim glumiti i želja mi je da jednog dana snimim i neki dobar film – rekao je.

Na tribini “U Nautilusu sa…” uvijek se traži stolica više, a do kraja travnja još će gostovati: karikaturista Branimir Dolenec, književnik i akademik Ivan Aralica i mr. Drago Plečko.

 

foto: Ivan Brkić

{vsig}vijesti/03-2011/110329-vajta/{/vsig}

čitam...