FOTO-VIDEO 2. Beer Throne Challenge // Na Šoderici nastupilo 20 ekipa, DVD-ovci iz Gole najbolji pivopije

13:28h
0
Beer Throne Challenge // Foto: Mario Kos
Beer Throne Challenge 2015 // Foto: Mario Kos

foto: Mario KosLani smo imali osam, a ove godine 20 ekipa. To nas jako veseli. Atmosfera je bila odlična – rekao je Dejan Sučević iz Aquaterra lake resorta na Šoderici i otkrio da bi se dogodine Beer Throne Challenge mogao održati u sklopu jedne manifestacije na Šoderici.

Na jezeru Šoderici u subotu je održan drugi Beer Throne Challenge. Nastupilo je 20 ekipa (svaka ima po pet igrača), od čega su tri bile kombinirane, dakle sastojale su se i od dečkiju i od cura. Najviše ih je bilo iz Koprivnice i okolice, ali natjecale su se ekipe i iz Đurđevca, Ludbrega, Križevaca i Bjelovara.

Pobjedu je odnijela ekipa DVD-a iz Gole, drugo mjesto pripalo je ekipi STS + Hangar 18, dok su na trećem mjestu završili Lopine (kafić Loop iz Koprivnice).

Natjecanje se sastojalo od deset igara. Sve su, naravno, bile povezane s pivom. U samom finalu održano je klasično ispijanje litrene pive. Ekipa iz Gole u tome je bila najnadmoćnija.

Dejan Sučević iz Aquaterra lake resorta na Šoderici, gdje se i održavalo natjecanje, prezadovoljan je odazivom ekipa i natjecatelja.

– Lani smo imali osam, a ove godine 20 ekipa. To nas jako veseli. Atmosfera je bila odlična – rekao je on i otkrio da bi se dogodine Beer Throne Challenge mogao održati u sklopu jedne manifestacije.

Na taj bi se način vjerojatno prikupilo još više ekipa i natjecatelja.

– I ove godine zainteresiranost je bila velika, komentari su vrlo pozitivni i znamo da smo na dobrom putu. Uvjeren sam da će iduće godine biti još bolje – kazao je Sučević i zahvalio svim sponzorima i partnerima u projektu, a posebno generalnom sponzoru pivovari Carlsberg.

A, kako je bilo u subotu na drugom Beer Throne Challengu pogledajte u našoj bogatoj video i foto galeriji.

Beer Throne Challenge Šoderica 2015

Beer Throne Challenge – Šoderica 2015

Posted by Koprivnica.net on Monday, 24 August 2015

>> Kompletna fotogalerija // foto: Mario Kos

čitam...