Trash and Burn festival

FOTO/VIDEO Američki automobili, pin-up djevojke i dobri stari rock and roll privukli mnoštvo sa svih strana Hrvatske i inozemstva

Djelić atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji i videu.

11:00h
0

Izletište Goričanec u Svetom Martinu na Muri ovoga je vikenda bilo prepuno ljubitelja američkih automobila i starog rock and rolla.

Mnoštvo posjetitelja okupilo se na desetom Trash and Burn festivalu, najstarijem i najvećem mitingu američkih automobila u Hrvatskoj, a dolazilo se iz cijele zemlje i inozemstva, pa tako nismo mogli ne primijetiti i velik broj registracija iz Podravine i Prigorja.

To ne čudi s obzirom na to da se tijekom petka i subote moglo vidjeti zaista mnogo toga. Prekrasni automobili nekih većinom starijih era blistali su u pitomoj prirodi izletišta, lijepe pin up djevojke podizale su atmosferu, a turiranje, paljenje guma i ‘driftanje’ na poligonu s vremena na vrijeme oduševljavalo je prisutne.

Navečer su glazbom zabavljali bendovi koji njeguju rockabilly i rock and roll glazbu i stil, a djelić atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji i videu.

čitam...