talentirana, lijepa i pametna

FOTO/VIDEO Atraktivna Lamprina Tsakalou sasvim osobno progovara o svojem životu, a otkrila nam je i ljubavni status

Za kraj nam je otkrila svoju najneugodniju situaciju koja joj se dogodila i dobro nas nasmijala. 

20:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nevjerojatno simpatična, prekrasna, kovrčava i vrckava Lamprini Tskalaou ovih je dana potpisala za RK Podravka Vegetu. Tom smo ju prigodom uhvatili prije svih i porazgovarali s njom kako bi saznali tko je zapravo ova zagonetna djevojka koju je lako primjetiti, sudeći po fotografijama i vedrom duhu. Ugovor je potpisala na godinu dana, a nama je otkrila kako će dati sve od sebe da za novi klub napravi sve najbolje.

Njezine najdraže pozicije su srednji i lijevi vanjski, no kaže da sve ovisi o karakteristikama protivničke ekipe i njezinim suigračicama. Kaže da ju uvijek prati natjecateljski duh te da uživa stvarati. Za sebe kaže da je tvrdoglava, ali i da kroz život korača uvijek s osmijehom i puno energije, što je vidljivo iz njezinog pozitivnog stava.

Otkrila nam je i da je Lamprini njezino službeno ime te da ga je dobila u čast svoje bake.

– Svi su me oduvijek zvali Labrina. Uvijek svi koriste ‘b’ zbog izgovora, dok se ‘mp’ koristi zbog gramatičkih pravila između grčkog i latinskog jezika – objasnila je Labrina koja je rođena u jednom malom selu Peta što znači letjeti, u Atri, u Grčkoj.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

S rukometom je počela vrlo mlada. Ženska rukometna ekipa Anagennisi iz Arte imala je najbolju momčad u Grčkoj i bila je u šampionskoj ligi.

– Bila sam jako mlada. Odrasla sam na atletici, stazi i terenu. Jedan od trenera me gledao kako igram rukomet u nekim školskim igrama i pozvao me u tim – istaknula je simpatična rukometašica.

Labrina je jedino žensko dijete u obitelji, a ponosna je sestra tri brata. Dvojica su nogometaši, a jedan od njih bavi se i rukometom. Oni su definitivno talentirana sportska obitelj.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Da nisam rukometašica sigurno bih bila profesionalni atletičar u kategoriji skok u dalj, troskok ili sedmoboj.

Kako i priliči njenom karakteru ona stalno voli nešto raditi i biti u pokretu.

– Dosadno mi je kada ne radim ništa. Pokušavam uživati u životu. Nažalost, svi ljudi nemaju tu povlasticu. Osjećam se blagoslovljenom što imam takvu obitelj kakvu imam – zahvalna je ona na svemu što joj život pruža, a u slobodno vrijeme uživa u slušanju glazbe i gledanju filmova.

Uz to što se profesionalno bavi rukometom, Labrina je i strastvena navijačica, a mi smo saznali i koga favorizira.

– Veliki sam obožavatelj AEK-a iz Atene. Na svjetskoj razini podupirem Barcelonu. U NBA više favoriziram igrače nego momčadi. Moja prva dva izbora bili bi Lebron James i “grčki freak“, naravno, Giannis Antetokounmpo. Najbolji od njih, ali već u mirovini je Michael Jordan, tu su i Kobe Bryant i Allen Iverson – otkrila je.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Njezin nadimak je Air Greece, a mi smo pretpostavili da je to zato jer je ona veliki obožavatelj bivšeg francuskog reprezantativca Daniela Narcissea.

– Nasmijali ste me. Ne mislim da je to valjani nadimak. Ne bi mi to smio biti nadimak samo zato što mi se sviđa Daniel Narcisse. Svojom igrom bih trebala zaraditi taj nadimak ili pak pronaći drugi – rekla je kroz smijeh skromna Labrina.

Na pitanje sjeća li se kojeg hrvatskog rukometaša odgovorila je brzo i jednostavno.

– Mislim da se svi sjećaju Ivana Balića – s čim se i mi slažemo.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Prije dvije godine došla je igrati u ljubljanski RK Krim, a tvrdi kako je sada u puno boljoj formi.

– Treninzi i natjecanje s timovima koji su visoko na ljestvici znači i rast za mene samu – objasnila je Labrina te dodaje kako joj se sviđa ljubav prema rukometu i timu koje pokazuju ruometašice RK Podravke.

Pitali smo ju i kako želi biti zapamćena u Koprivnici i dobili zaninmljiv i iskren odgovor.

Kao igračica koja se bori svake minute na terenu i koju je ujedno zanimljivo gledati kako igra – rekla je ambiciozna Labrina koja će ljeto ipak provesti u rodnoj Grčkoj, Ateni ili na prekrasnim grčkim otocima.

Zanimalo nas, naravno, kakav joj je status veze jer je Grkinja očito prezgodna i atraktivna.

– Opet ste me nasmijali, a smatram da je ukus subjektivan. No, trenutno nisam sama – otkrila je da ima dečka.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Za kraj nam je otkrila svoju najneugodniju situaciju koja joj se dogodila i dobro nas nasmijala.

– Dogodilo se to kada sam bila na odmoru u Veneciji. Nosila sam visoke potpetice i peta se potrgala iz nepoznatog razloga pa sam na kraju pala na leđa i povukla sve stube središnjeg mosta. Prilično smiješno – rekla nam je Labrina, a mi joj želimo mnogo uspjeha kako u RK Podravki tako i u privatnom životu te što manje neugodnih situacija.

čitam...
Loading...