ho ho ho

FOTO/VIDEO Božićna atrakcija u Hlebinama, Djed Mraz stigao na kočiji i poklonima razveselio male i velike

Želimorski ponudom starih zanata donosi doprinos u jačanju turističke destinacije, a i vlasnik je jedinog smještajnog kapaiteta u Hlebinama, riječ je o studio apartamanu.

16:00h
0

Iz tajanstvenih predjela Sjevernog pola, na čarobnim saonicama koje vuku leteći sobovi, stigao je zimski celebrity, prosinačka legenda, glavom i bradom Djed Mraz. Došao je u pratnji svojih pomoćnika i to u Hlebine. On se s djecom podružio, fotografirao, a podijelio je i poklone što ih je posebno razveselilo.

Djed Mraz i njegovi pomagači pripremili su mnoštvo lijepih darova, za one najmanje, one malo veće i najveće. Svi koji su došli mogli su odabrati tradicionalne igračke, starinske bombone i lizalice te se počastiti se čajem, kuhanim vinom i kobasicama.

U bogatom je programu svatko mogao izabrati čaroliju za sebe. Tako je čaroliju najveselijeg i najljepšeg doba godine približila učiteljica Ljiljana Pavleković kroz pričaonicu.

Prije dolaska Djeda Mraza klinceze i klince je svojim trikovima zabavljao poznati koprivnički mađioničar Ivan Balija. Djeca su se divila trikovima i s posebnim interesom promatrala njegov nastup.

Sve se to odvilo na imanju Tihomira Želimorskog koji na svom gospodarstvu nudi i radionice drvenih igračaka, lončarstva, kovačija i ostalih tradicijskih zanata podravskog kraja. Svoju turističku uslugu nudi i školama, a posebno naglašava suradnju s Muzejom Grada Koprivnice. Želimorski je rekao da za djecu osim same prezentacije u kojoj oni sami mogu isprobati svoje vještine u ponudi ima i kukuruzni labirint na površini od 7000 metara kvadratnih koji je jedinstven u ovom kraju kao turistička ponuda.

Želimorski ponudom starih zanata donosi doprinos u jačanju turističke destinacije, a i vlasnik je jedinog smještajnog kapaiteta u Hlebinama, riječ je o studio apartamanu.

Gepostet von Tihomir Želimorski am Freitag, 21. Dezember 2018

čitam...