TURNEJA RADOSTI

FOTO/VIDEO Brzi i spretni Đurđevčani izborili plasman na završnicu Sportskih igara mladih

Miha Vukašinović, Laura Gol, David Škurdija i Ljubica Smes bili su najbrži, plasiravši se na državnu završnicu u Savudriji, kamo će ići i graničarske ekipe 2.A i 4.D razreda Osnovne škole Đurđevac.

12:00h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih jučer je stigla i u Đurđevcu okupila mnoštvo mladih sportaša. Dočekali su ih te plamen Igara zapalili gradonačelnik Hrvoje Janči, saborski zastupnici Željko Lacković i Branko Hrg te zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

Na Trgu sv. Jurja održana su natjecanja u atletici i graničaru. Miha Vukašinović, Laura Gol, David Škurdija i Ljubica Smes bili su najbrži, plasiravši se na državnu završnicu u Savudriji, kamo će ići i graničarske ekipe 2.A i 4.D razreda Osnovne škole Đurđevac. Ostali pobjednici plasirali su se na srpanjsku državnu završnicu u Splitu.

Sljedeća postaja Sportskih igara mladih također se nalazi u Koprivničko-križevačkoj županiji. Točnije, u Križevcima, gdje će sutra u 12 sati na Gradskom stadionu biti održano atletsko natjecanje.

Plazma Sportske igre mladih preuzele su Đurđevac. Više na —> https://epodravina.hr/foto-video-mladi-durdevcani-pokazali-zavidne-vjestine-plazma-sportske-igre-mladih-stigle-u-grad/

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 13. Juni 2020

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW