luda završnica

FOTO/VIDEO Dečki iz Kotoribe pred prepunom dvoranom slomili favorite, kući nose zlato Zimske lige i 40 tisuća kuna

U drugom polufinalu koje se igralo u 17 sati snage su odmjerili Club Still MNK 75 Kotoriba i krapinski Aso Ponos. 

21:04h
0
zimska
Foto: Ivan Balija

Sva svjetla reflektora Pan Zimske lige danas su bila umjerena na ekipe imena Ritzz Club, CB Still MNK 75 Kotoriba, Aso Ponos i Cvjetno Poliklinika Milojević. U prvom polufinalu, u 16 sati, igrali su Ritzz Club i osvajači križevačkog malonogometnog turnira Cvjetno Poliklinka Milojević.

Ritzz je prvi poveo, a onda i povisio na 2-0, što je natjeralo ekipu Cvjetnog da izvadi vratara i svim silama napadne gol Ritzza. Isplatilo im se to jer su uspjeli izjednačiti na 2-2, a onda su nakon drame penala prošli u finale.

U drugom polufinalu koje se igralo u 17 sati snage su odmjerili CB Still MNK 75 Kotoriba i krapinski Aso Ponos. Ni ovdje nije moglo bez drame. Nakon neriješenog ishoda (2-2) u 40 minuta, pristupilo se penalima, a dalje su prošli dečki iz Kotoribe.

Slijedila je pauza do 18.30 sati kada je na redu bila utakmica za treće mjesto. Publika je mogla uživati u nastupu sjajne plesne skupine Vortex koja je mamila uzdahe svojim pokretima, a nastupio je i nogometni freestyler Miran Pirner. U utakmici za treće mjesto slavio je Aso Ponos pobijedivši 5-3 Ritzz Club.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Veliko finale počelo je u 19.30 sati. Puna dvorana Srednje škole pljeskom je pozdravila igrače obje momčadi. Veću podršku uživala je ekipa iz Kotoribe koja je poluvrijeme završila u vodstvu 1-0. Sjajnom koncentriranom obranom CB Still MNK 75 Kotoriba u drugom je poluvremenu povećao vodstvo na 2-0. Cvjetno je uvelo igrača umjesto golmana te su uspjeli smanjiti na 2-1, ali ih je uskoro taj igrač koštao pogotka jer dečki iz Kotoribe digli su rezultat na 3-1!

Konačan rezultat utakmice bio je 3-2 za CB Still MNK 75 Kotoriba! Dečki iz Kotoribe kući nose 40 tisuća kuna i trofej pobjednika Pan Zimske lige!

Najbolji strijelac je Nikola Golenja iz pobjedničke ekipe, najbolji igrač je Vedran Matošević iz Cvjetnog, a titula najboljeg vratara otišla je u ruke Ernestu Malariću.

Pan Zimska liga, polufinale

Ritzz Club – Cvjetno Poliklinika Milojević 3-4 (2-2)
CB Still MNK 75 Kotoriba – Aso Ponos 5-4 (2-2)

Utakmica za treće mjesto

Aso Ponos – Ritzz Club 5-3

Finale

Cvjetno Poliklinika Milojević – CB Still MNK 75 Kotoriba 2-3

Zimska liga FINALE!

Gepostet von Epodravina.hr am Sonntag, 13. Januar 2019

Zimska liga polufinale, penali!!

Gepostet von Epodravina.hr am Sonntag, 13. Januar 2019