DVORANA SREDNJE ŠKOLE

FOTO/VIDEO Dino Jelusić i Tara Thaller uveličali vrhunski Lino višebojac koji je okupio mnogobrojne osnovnoškolce

Dvoranom su odjekivali veseli, entuzijastični povici mladih sportaša koji su istovremeno u sportskome duhu težili pobjedi.

14:10h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Sportska dvorana Srednje škole Koprivnica danas je bila domaćin 13. finala Lino višebojca čiji su organizatori Sportske novosti i glavni sponzor Podravka te Hrvatski Telekom. Radi se o najdugovječnijem i jedinom takvom projektu osnovnih škola u Hrvatskoj koji su ovom prilikom uveličali Tara Thaler Dino Jelusić, pobjednici emisije Zvijezde pjevaju.

Nakon što su natjecatelje pozdravili Ljiljana Šapina, članica uprave Podravke, organizatori i glavni sponzor, djeca od petog do osmog razreda krenula su s raznim sportskim disciplinama. Natjecali su se u, primjerice, nogometu, rukometu, košarci i skoku u dalj. Mlađe i starije dobne skupine sudjelovale su u navijačkim, likovnim, literarnim, glazbenim radovima i drugim oblicima umjetničkog stvaralaštva.

Dvoranom su odjekivali veseli, entuzijastični povici mladih sportaša koji su istovremeno u sportskome duhu težili pobjedi. Osnovni cilj Lino višebojca je poticanje školskog sporta, razvijanje zdravih navika te poticanje kulturnog stvaralaštva.

Lino višebojac

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 1. Juni 2019

čitam...
Loading...