DVORANA SREDNJE ŠKOLE

FOTO/VIDEO Dino Jelusić i Tara Thaller uveličali vrhunski Lino višebojac koji je okupio mnogobrojne osnovnoškolce

Dvoranom su odjekivali veseli, entuzijastični povici mladih sportaša koji su istovremeno u sportskome duhu težili pobjedi.

14:10h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Sportska dvorana Srednje škole Koprivnica danas je bila domaćin 13. finala Lino višebojca čiji su organizatori Sportske novosti i glavni sponzor Podravka te Hrvatski Telekom. Radi se o najdugovječnijem i jedinom takvom projektu osnovnih škola u Hrvatskoj koji su ovom prilikom uveličali Tara Thaler Dino Jelusić, pobjednici emisije Zvijezde pjevaju.

Nakon što su natjecatelje pozdravili Ljiljana Šapina, članica uprave Podravke, organizatori i glavni sponzor, djeca od petog do osmog razreda krenula su s raznim sportskim disciplinama. Natjecali su se u, primjerice, nogometu, rukometu, košarci i skoku u dalj. Mlađe i starije dobne skupine sudjelovale su u navijačkim, likovnim, literarnim, glazbenim radovima i drugim oblicima umjetničkog stvaralaštva.

Dvoranom su odjekivali veseli, entuzijastični povici mladih sportaša koji su istovremeno u sportskome duhu težili pobjedi. Osnovni cilj Lino višebojca je poticanje školskog sporta, razvijanje zdravih navika te poticanje kulturnog stvaralaštva.

Lino višebojac

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 1. Juni 2019

čitam...