NOVA GODINA U PODNE

FOTO/VIDEO Dok stariji čekaju ponoć, klinci i klinceze su u svoju novu godinu već ušli, Mejaši na Zrinskom trgu rasplesali sve

Pravi doček kreće od 22.30 zagrijavanjem uz Koprivka i Grinča, a na binu u 23 sata ponovno dolaze Mejaši, koji će svirkom uvesti Koprivničance u 2020. godinu.

12:45h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Iako nam prognostičari najavljuju da bi se temperatura mogla spustiti i do minus pet stupnjeva, vjerujemo da to neće spriječiti brojne građane u uživanju, jer nikad dosad ni nije. Kiše neće biti, a ni snijega, to je već postalo očito.

No, mali Koprivničanci i Koprivničanke i oni koji su danas došli u naš grad, svoju su novu godinu već dočekali! Program dočeka Nove godine u podne za klince i klinceze počeo je na Zrinskom trgu u 11.30 sati, a popularni Mejaši napravili su savršen party, a ulazak 2020. uljepšao je i posebno osmišljen vatromet za mališane, naravno i za one starije koji su s njima došli u centar. Prije vatrometa okupljene je pozdravio i gradonačelnik Mišel Jakšić.

Kako je bilo na trgu pogledajte u našoj galeriji i videu, a podsjetimo na kraju, pravi doček kreće od 22.30 zagrijavanjem uz Koprivka i Grinča, a na binu u 23 sata ponovno dolaze Mejaši, koji će svirkom uvesti Koprivničance u 2020. godinu. Naravno, u ponoć će nebo obasjati vatromet.

Čeka se podnevna nova godina uz Mejaše

Gepostet von Epodravina.hr am Dienstag, 31. Dezember 2019

Koprivnički vatromet u podne!

Gepostet von Epodravina.hr am Dienstag, 31. Dezember 2019