stigao i srebrić

FOTO/VIDEO Đurđevački ŠRC svečano otvoren puštanjem 450 balona, članovima Zajednice podijeljeno 450 paketa opreme

Promotivna oprema podijeljena je između rukometnog, šahovskog, košarkaškog, teniskog, powerlifting, taekwondo, konjičkog i streljačkog kluba. I Škole nogometa grada Đurđevca. Sve u svemu, prisutna je bila cijela Zajednica sportskih udruga.

20:36h
0
Otvorenje ŠRC-a Vlado Leščan Duspe // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Suncem okupana nedjelja savršeno je poslužila za gotovo cjelodnevni program svečanog otvorenja đurđevačkog ŠRC-a. Od prijepodnevnih sati novi umjetni travnjak ugostio je utakmice raznih selekcija, a vrhunac dana stigao je u 17 sati.

Dijelilo se 450 kompleta sportske opreme, promotivnih materijala koji se sastoje od majice, trenirke, jakne i ruksaka. Podijeljeni su u različitim bojama, a svi oni na sebi sadržavaju male logo oznake europskih fondova.

Promotivna oprema podijeljena je između rukometnog, šahovskog, košarkaškog, teniskog, powerlifting, karate, taekwondo, konjičkog i streljačkog kluba. I Škole nogometa grada Đurđevca. Sve u svemu, prisutna je bila cijela Zajednica sportskih udruga.

Nakon podjele održano je veliko grupno slikanje u kojem su sudjelovali svi navedeni klubovi. Ispred HNS-a stigao je Zorislav Srebrić, poznato nogometno ime koje već dugi niz godina sudjeluje u radu Hrvatskog nogometnog saveza. Svim okupljenima poželio je mnogo sportskih uspjeha te izrazio divljenje novim đurđevačkim ŠRC-om koji sada spada u jedne od najopremljenijih zdanja u Hrvatskoj.

Otvorenje ŠRC-a Vlado Leščan Duspe // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Novi ŠRC svečano su otvorili đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči, saborski zastupnik Željko Lacković, ujedno i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca, a s njima su u društvu bili ranije spomenuti Zorislav Srebrić i Ivan Juričić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca.

Simbolično, 450 djece osim opreme u ruke je dobilo i 450 balona koji su predstavljali svakog od njih. U jednom trenu baloni su pušteni u nebo i centar je otvoren!

Otvorenje ŠRC-a u Đurđevcu

Gepostet von Epodravina.hr am Sonntag, 28. April 2019