divno

FOTO/VIDEO Evačići imaju novi singl, Letnji den ima i spot, a pogledajte kako izgleda

To je instrument kalimba koji daje poseban, opušten ugođaj. Poslušajte. 

14:31h
0

Naši glazbenici, Miroslav i Gordana Evačić objavili su novi singl. Riječ se o pjesmi Letnji den. To je obrada pjesme Summertime, poznatog klasika Georga Gershwina.

U pjesmi se nižu slike, pejzaže i ugođaj Podravine za vrućeg ljetnog dan. Tekst potpisuje Gordana, dok su aranžman uradili zajedno.

– Mi smo prezadovoljni novim spotom, ugođaj videa istovjetan je ugođaju pjesme, što nam je bio i cilj. Cijelo snimanje bilo je zapravo predivno opušteno druženje sa prijateljima suradnicima. Marko Horvat i Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije zaslužni su za ovaj video. Snimali smo na lokaciji Ješkovo/Drava i zahvaljujemo prijatelju Dragutinu Ciglaru na bezrezervnom gostoprimstvu. Pejzažne snimke Podravine ustupio nam je Goran Šafarek i na tome mu posebno zahvaljujemo. Cijeli projekt realiziran je uz pokroviteljsvo Grada Koprivnice kojem također zahvaljujemo na podršci – naglasili su Evačići.

Pjesma donosi i jedan novi, malo neoubičajen zvuk. To je instrument kalimba koji daje poseban, opušten ugođaj. Poslušajte. 

Miroslav Evačić
Foto: NEXUS Produkcija
Gordana i Miroslav Evačić
Foto: NEXUS Produkcija

 

Loading...